Повече информация за "Mayday Fest" на 5 май в София

13 апр 2008, 22:36 ч. 438 / 4 2
пред./следв.
Преди малко в предаването "Фрактура" по телевизия "ММ" станаха ясни повече подробности за организирания от "Re-Act" на 5 май в София "Mayday Fest".
   Накратко участниците, тъй като групите не са една и две - хедлайнъри на събитието ще бъдат IGNITE (за втори път в България), а кохедлайнъри - добре познатите на българската публика BORN FROM PAIN. С тях идват представителите на традиционния хардкор DEATH BEFORE DISHONOR и по-мелодичните им колеги BURN THE 8TH TRACK. Други гости ще са SMUT от Македония, а от българска страна ще участват B.F.D.M., BROTHERS IN BLOOD, MELEKH, A-MORAL и др.
   Билетите на цена 30 лв. предварително и 35 лв. в деня на концерта тръгват в продажба от другата седмица чрез мрежите на "Ticketstream" и "Eventim". Мястото на провеждане, както и на предстоящия на 16 април концерт на AGNOSTIC FRONT, ще бъде "Парти център 4-и километър". Има някаква вероятност "Mayday Fest" да се състои на друго място, като това ще бъде уточнено до няколко дни.
   Тази информация разкри в студиото на Васко Катинчаров лично Александър Бояджиев от "Re-Act". Ще ви държим в течение за други подробности около предстоящите събития. Поради Националния празник 6 май, 5-о число идния месец също ще бъде почивен ден и въпреки че се пада понеделник, е удобно време за провеждане на подобни шоута.

още за:

Mayday FestRe-Act


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


S-O-D 16.04.2008 16:57:26 отговори + 0 0
на голямо разстояние едно от друго са залата и самият 4-ти км, където са лудите. То и залата всъщност са си бивши столове за хранене на военните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИЛОРД - Атанас 13.04.2008 23:48:33 отговори + 0 0
Това е добре да се види и чуе,за да не се мрънка после,че не е имало хард,или кор концерти и всякакви си там гологлави идиотщини(в хубавия смисъл на думата).Откачалките живеещи там може да ревнуват,когато скиват к'во по дяволите ще се случи,ако се случи точно там! А ако се премести откачалките могат да спят спокойно на чаршафената си възглавница и да се кефят,че те са си ултра болни.Все пак 4-ти километър се е заврял между устите на хората и се дава като пример,когато се осъществява подиграфка на човек,който е странен.Най-често това е човек от компанията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".