Официално потвърждение и на концерта на Eric Martin (MR. BIG) на 6 ноември

3 окт 2013, 12:05 ч. 376 / 10 7
пред./следв.
Отпадна въпросителната пред още един клубен концерт през следващия месец. Вокалистът на MR. BIG Eric Martin пристига отново в България. Ето и официалното съобщение на организаторите:

   BGTSC има удоволствието да обяви официално първото самостоятелно гостуване на вокалиста на Mr.BIG Eric Martin в София!

   Eмблематичния глас на Mr.BIG ще изнесе акустично шоу за лимитиран брой фенове на 6 ноември в RockIT . Участието е част от европейското му акустично турне. В репертоара на Ерик присъстват не само най-добрите парчета от репертоара на Mr.BIG, а и кавъри на известни рок и метъл класики.

   На 6 ноември от 21.00 часа в бар RockIT на една ръка разстояние гласът на Mr.BIG Ерик Мартин!

   Билетите за концерта са в продажба от днес, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

   Пропуските се продават на цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на бар RockIT, цената им ще е 45 лв.

   Предстои оповестяването на още подробности!
eric martin, rock it

още за:

Eric Martin


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Петя Н. 4.10.2013 11:53:31 отговори + 0 0
За концерта в Бургас разбрах от приятел бургазлия. Пътувах след нощна смяна с някакъв скапан автобус облепен със смърфове и когато пристигнах бях като пребит. Супи, енергийни - съвзех се. Прав е MalmSuite, че в клуба имаше разни дразнители дето не знаеха защо са там - хилеха се и подвикваха все едно са сами. После се оказа, че са приятели на собственика. Според мен изнервиха всички ни, а в един момент Ерик просто спря и си тръгна. Много мил човек попаднал в изключително гадна обстановка и на много лош организатор. Тук виждам познат организатор и познат клуб! Надявам се, че този път всичко ще е наред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 4.10.2013 08:41:37 отговори + 0 0
Мисля, че в Бургас остана разочарован - имаше доста образи, които не бяха чували за него и си говориха, и пиеха по сепаретата, и хич не му обръщаха внимание. Тогава не пя колкото беше обещал, но го разбирам де.
На всичкото отгоре, не го събудили от хотела и си изпуснал самолета за Италия / по негови думи/. Наложило му се на човека да пътува до София с автобус...Вокалистът на мр.биг в автобус бургас - софия....
Дано в София няма случайни хора на концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2013 22:32:48 отговори + 0 0
"в София!" - Айде, някой пак не чете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 3.10.2013 21:47:13 отговори + 0 0
Точно така - имаше концерт в Бургас. Много неук този дето писал статията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2013 19:17:48 отговори + 0 0
не е първото самостоятлно пътуване до бг. имаше вече самостоятелен концерт в бургас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.10.2013 15:46:34 отговори + 0 0
Чудна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2013 12:56:59 отговори + 0 0
Дообре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".