Операция "Голямото писане" е в събота, 28 февруари

27 фев 2009, 08:30 ч. 111 / 4 5
пред./следв.
Възможно е да сте забелязали по софийските улици плаката, показан по-долу. Възможно е и да сте се почудили за какво точно съобщава той. Именно уникалното и първото по рода си в България събитие, наречено "Голямото писане", едно от главните действащи лица в което ще е нашият автор Адриан "Maldoror" Лазаровски. Подробности какво представлява "Голямото писане" ви съобщихме тук. Мястото е сградата на Българско национално радио в София, а входът е свободен и всеки желаещ може да присъства.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tormentor 3.03.2009 19:07:46 отговори + 0 0
излъчиха го само по радио София, братле. Доколкото знам радио София ги е патентовало тия риалити романи и само там се правят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 2.03.2009 19:06:45 отговори + 0 0
По време на предаването пътувах за Смолян и до 5 без нещо слушах Хоризонт като сменях и на Христо Ботев, но вместо Голямото писане се въртя втръсналото Спорт и музика... Излъчено ли е изобщо по радиото? Ако да, някой има ли идея, защо не се излъчи по смолянско? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ивета 1.03.2009 10:10:11 отговори + 0 0
Не можах да отида,но пък успях да хвана Малдорор по БНТ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demon Princess 27.02.2009 11:01:29 отговори + 0 0
Там сме с тайфата, Малдорор ни е любимия автор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 27.02.2009 10:38:07 отговори + 0 0
Ако не трябваше да ходя по Смолян през почивката задължително щях да посетя "Голямото писане". Изключително рядко става нещо интересно по родните литературни ширини (да не кажа, че изобщо не става, особено пък нещо, невиждано досега при нас. Съжалявам, че не мога да присъствам, но дано има много хора, които ще го посетят! Желая добро представяне на мосю Лазаровски! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".