OPETH издават концертен албум/DVD през ноември

17 авг 2018, 11:30 ч. 711 / 9 1
пред./следв.

   Шведските прогресивметъли OPETH ще издадат концертния албум/DVD/блурей "Garden of the Titans: Live at Red Rocks Amphitheater" на 2 ноември чрез "Moderbolaget Records"/"Nuclear Blast Entertainment". Заглавието ще се предлага и на винил и ще включва материал, записан на историческото шоу на групата от май 2017 г. в Денвър, Колорадо.

   Миксирането е поверено на David Castillo (KATATONIA, BLOODBATH). Артуъркът е дело на Travis Smith (NEVERMORE, KATATONIA, TESTAMENT). По-долу може да чуете пъврия сингъл от изданието - "Sorceress". Ето и траклиста:

01. Sorceress
02. Ghost Of Perdition
03. Demon Of The Fall
04. The Wilde Flowers
05. In My Time Of Need
06. The Devil's Orchard
07. Cusp Of Eternity
08. Heir Apparent
09. Era
10. Deliverance

 

 

още за:

Opeth


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 24.08.2018 13:40:37 отговори + 1 1
Браво! Трябваше и концерта в Пловдив да заснемат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".