Един от притежателите на промо билети за "Varna Mega Rock" ще спечели "Harley-Davidson"

17 авг 2018, 12:22 ч. 1647 / 5 4
пред./следв.

   Всички, които са купили промоционален билет за фестивала "Varna Mega Rock" до 28 февруари, участват в томбола с награда мотоциклет "Harley-Davidson". Печалбата ще бъде изтеглена преди концерта на хедлайнърите NIGHTWISH на 19 август. Организаторите съобщават на всички фенове, купили промо "пропуск", които имат желание да участват в надпреварата, да пазят билета си, тъй като томболата ще се тегли по номерата на "ценните хартийки".

   Събитието започва днес, 17 август, на Морската гара на пристанище "Варна". В първата вечер ще се изявят само местни групи - BOOMERANG, HEADMASTER, MISTER HARD и HADES.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Random 17.08.2018 15:12:58 отговори + 3 2
Да бе, 5 мотора, 100%... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винету 17.08.2018 15:01:35 отговори + 5 4
Спрете с тъпия ПиАр и един ден може и да се получат нещата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zle 17.08.2018 14:01:12 отговори + 15 6
Всеки път като видя "ценните хартийки" и нещо ми се преобръща отвътре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariman 17.08.2018 16:17:31 + 6 4
И на мен така. Всеки път като го видя това мега тъпо словосъчетание ми е идвало да напиша коментар по въпроса, макар да не обичам да пиша коментари, особено негативни, обаче когато някой прекали се налага. Някои хора тотално се оливат в употребата на тази глупост, явно измислена от някой много мъдър тип, за да се правим на интересни вместо да употребим тази толкова скучна и изтъркана дума "билети". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".