Биограф на Kurt Cobain твърди, че самата Courtney Love е написала обидната бележка, намерена при смъртта на музиканта

5 май 2014, 11:56 ч. 428 / 6 1
пред./следв.

    Авторът на биографията на Kurt Cobain, издадена през 2001 г., Charles R Cross, твърди, че намерената в портфейла на музиканта след смъртта му бележка, съдържаща подигравки и обиди към съпругата му Courtney Love, е написана от самата нея. Текстът на бланка на хотел "The Phoenix" е открит на мястото на самоубийството на Cobain през 1994 г., но става публично дстояние едва сега. В пародия на брачните клетви Courtney е наречена "кучка", която си присвоява "всички пари" на Cobain за "наркотици и разврат". Според Cross, бележката не е написана от Kurt, а от Love и е дадена на музиканта преди сватбата през 1991 г. Самата Courtney е уточнила това с имейл до писателя.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Chikodyl 5.05.2014 13:42:12 отговори + 0 0
Бля...бля...бляяяя..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".