Още банди на фестивала "Hills Of Rock 2017"

7 юни 2017, 11:00 ч. 2686 / 19 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Малко повече от 20 дни ни делят от първото издание на Hills of Rock, но списъкът с групи продължава да расте. Към фестивала се присъединяват италианската хеви метъл група Arsea, както и българските Контрол, PIF, Ревю и Медикус, които ще празнуват своите 30 години на сцена в рамките на Hills of Rock 2017. Точната програма по дни, сцени и часове се очаква да бъде обявена на 12-и юни.

Пловдив се подготвя активно да посрещне хилядите посетители, които се очаква да пристигнат за първото издание на фестивала, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Хотелите са почти изцяло резервирани за последния уикенд на юни, което подтикна организаторите да създадат специална къмпинг зона за желаещите да посетят събитието на достъпни цени. До тази зона ще имат достъп всички закупили специалните къмпинг билети за два дни на цена от 20 лева на човек. Зоната ще предлага най-необходимите удобства за добра фестивална почивка между двата дни, а именно - отделен пропусквателен режим, 24-часова охрана, душове, тоалетни и, разбира се, сянка. Къмпинг билетите ще важат само със закупен фестивален билет за 2 дни.

Следващата седмица ще бъде обявен и пълният график за фестивала по дни, сцени и часове, а от понеделник (12.06) ще влязат в продажба и еднодневните билети за 30.06 и 01.07. Първите 100 броя за всеки от дните ще бъде на промо цена от 60 лева, а следващата категория ще е на цена от 70 лева за ден.

Билети [поръчай онлайн] за двата дни на фестивала и за къмпинг зоната можете да закупите от OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “На Тъмно”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

Фестивалът Hills Of Rock ще се реализира ежегодно и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Обявени групи до момента за Hills Of Rock 2017:

EVANESCENCE, THREE DAYS GRACE, GUANO APES, EPICA, RAVENEYE, IMMINENCE, EXISTANCE, BASSKA, FOLK & ROLL, CONQUERING LION, SHAZALAKAZOO, ARSEA, КОНТРОЛ, РЕВЮ, МЕДИКУС, PIF, SEVI, SILUET, KROSSFIRE, DREAM SKILLER, PARAPLANNER, BLOODRUSH, HAYES & Y, PLASTIC BO, LIEVEIL, МЕРУДИЯ и УИКЕДА.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ккк 8.06.2017 09:09:42 отговори + 3 0
Доста слабо, за какъв чеп го правят този фестивал, или направи нещо като хората или не прави нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оня от там 7.06.2017 14:29:02 отговори + 1 0
въпроса ми е не защо има толкова пълнежи, а защо не се знае кой ден от колко часа ще са Х групите ... да знам от колко и в кой от двата дни да отида... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 7.06.2017 12:15:04 отговори + 17 0
Коце Токалки и Димо Отпиф!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лаптопаджия 7.06.2017 11:34:16 отговори + 12 2
Ох, най-накрая обявиха Медикус! Бях решил, че ми гори билета напразно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

samael 7.06.2017 11:26:09 отговори + 17 1
Голяма "новина". Както винаги у нас, една две групи и всичко останало пълнеж .Естествено трябват изяви и на не толкова популярните групи,но все пак е нагло от СМЕ да пуснат такива цени на билети за такива групи(част от тях отдавна нямат активна дейност), особено като отчетем факта че имат сериозно външно финансиране. Аз го наричам "вземане на едни пари", срещу отбиване на номера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Знайко 7.06.2017 18:13:38 + 7 1
И 1-2 групи няма. Тоя фестивал е ебати трагедията! Това ли е българският отговор на европейските фестивали? И изобщо не говоря за Rock am Ring, Wacken или Hellfest. Баси, дори половин ден на нишови фестивали за по 1000-2000 човека вкарват тая пародия в кенефа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винету 7.06.2017 11:18:52 отговори + 9 4
Тук намирисва на голям провал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

samael 7.06.2017 11:30:21 + 12 3
Направо си смърди, а провала е константа и за "феста" в Могилово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".