Още едно видео от HUG OR HANDSHAKE - "Waiting Till September"

12 апр 2024, 14:06 ч. 191 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Нова доза качествена продукция излиза от базата на инди поп-рок бандата hug or handshake, които слушаме на живо на 19-ти април в Sofia Live Club.

Днес те представят най-новия си сингъл „Waiting Till September“, който изключително успешно продължава поетата от тях посока към по-танцувално и мелодично поп звучене. Парчето е живо и енергично, и няма как да те остави равнодушен и да не те накара да се пораздвижиш.

Автор на текста отново е Антон, а музиката създават двамата с Петър. По време на записите и смесването, музикалният продуцент Симеон Лозанов – Monyx им предлага да използват нови техники, които водят до различното звучене на „Waiting Till September“.

„Нашият продуцент Monyx, този път ни извади доста от зоната ни на комфорт и ни провокира да вземем решения, не типични за нас. Отне ни време да свикнем с това, но в крайна сметка сме супер щастливи от резултата.“ – споделя Антон Георгиев.
И както повелява традицията, момчетата от hug or handshake отново се доверяват на Никола Атанасов, който облича творчеството им в стилен и същевременно забавен видео клип. Обичайната доза самоирония и небрежни танци струят от снимачната площадка, в каквато се превърна офисът на Тони, и ни карат да се усмихнем.

„Waiting Till September“ ще чуем премиерно на концерта им на 19-ти април в Sofia Live Club.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и more.com.

 

hug or handshake video

още за:

Hug Or Handshake


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".