Вижте новото видео на HUG OR HANDSHAKE "Slowboy"

17 мар 2023, 10:25 ч. 289 / 10 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Момчетата от инди поп-рок бандата hug or handshake представят най-новия си сингъл Slowboy и видеоклипът към него. Една силно зареждаща песен, носеща мелодично и танцувално поп звучене, подкрепено от силно въздействащи вокални линии. “Tази песен е една по-енергична и ведра посока в сравнение с парчетата от дебютния ни албум Once Upon a Pink Sedan. Надявам се да е стъпка напред в развитието на стила ни, но без да бягаме от себе си.“ – споделя Петър.
Slowboy е първото парче, което официално излиза на бял свят след дебютния им албум, но всъщност то отдавна радва феновете по време на концертите на групата.

„Slowboy вече е навъртяло не малко километри, защото го свирим по концертите ни още от края на 2021-ва. Хората го приемат добре, някои даже казват, че им е любимото наше парче.“ – разказва Тони.

Автор на текста на Slowboy е Антон, музиката е на Петър и Антон, а за аранжимента, записа и смесването момчетата отново работят в добре смазаната колаборация с музикалния си продуцент Симеон Лозанов – Monyx.

Режисьор и оператор на свежото видео е Никола Атанасов, с който процеса на работа винаги е доста флуиден. Негово дело са първите два видеоклипа на hug or handshake - Molten Dreams и Blaze of Sorry. Лентата е стилна и позитивна, а историята в нея разказва за две момчета, на които им се иска да могат да танцуват, опитват се да намерят вътрешния си Slowboy и да не им пука много как изглеждат, въпреки че реално им пука.

 

hug or handshake - slowboy video

още за:

Hug Or Handshake


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".