Видео премиера: "Jacuzzi Heart" на HUG OR HANDSHAKE

14 апр 2022, 10:36 ч. 441 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-новото видео на младата инди поп-рок банда hug or handshake към песента Jacuzzi Heart е вече факт. В клипа режисьорът Ангел Иванов продължава историята от предходните им две видеа Natural Phenomena и Once Upon a Pink Sedan. Тук двамата приятели от детството, чийто пътища са се разделили много отдавна, най-накрая се срещат и се пренасят в света на спомените си. Зад визуализацията на филмовата история отново стои екипът на handplayed productions.

Jacuzzi Heart е част от първия студиен албум на hug or handshake - Once Upon A Pink Sedan, който излезе миналата година и получи редица позитивни отзиви и суперлативи от родната критика и музикалната гилдия. Голямо признание за бандата бе и високата оценка, с която едно от най-добрите студиа за мастеринг в света, легендарното Sterling Sound, ги представя в портфолиото си като част от артистите, с които се гордее, че работи. Един от най-добрите им мастеринг инженери Greg Calbi (работил с имена като John Lennon, David Bowie, Bon Jovi, Eric Clapton, Lenny Kravitz, Kings of Leon, Lady Gaga & Tony Bennett, Noel Gallagher, Norah Jones и мн. други) слага финалните щрихи в звученето на дебютния албум на момчетата.

hug or handshake не остават незабелязани и от престижното издание “Forbes”. Вокалът Антон Георгиев попада в селекцията им 30 под 30 за 2021 г., в категория култура, изкуство и медии.
На 30-ти април hug or handshake ще направят своя първи голям самостоятелен концерт в Sofia Live Club. На сцената редом до Антон Георгиев и Петър Трифонов ще се качат Виктор Иванов – бас китара и Ник Николаев – барабани, който получи четири пъти “Да” от журито на “България търси талант” за междузвездното си представяне.

Освен, че ще чуят всички песни от албума и няколко нови парчета, феновете ще имат възможността да се сдобият и с официален мърч на бандата, включващ тениски, суичъри и лимитирано количество CD-та от албума Once Upon A Pink Sedan.

Билети за концерта могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

 

 

още за:

Hug Or Handshake


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".