Информация за "Tattoo Fest Sofia 2014", който ще се проведе на 4-5 октомври

3 юни 2014, 11:11 ч. 861 / 4 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Tattoo Fest Sofia ще се състои за тринадесети път на 4 и 5 октомври 2014 в залите на Парти център 4 км в София. На входа на фестивала красиви момичета ще ви поднесат за дегустация напитка-страхотния ром Sailor Jerry. Във фоайетата за вас работят щандове с бижутерия, дрехи и аксеаоари в разнообразни стилове – алтернативен, готик, стиймпънк...

Водещ на събитието ще бъде Шута , познат като вокалист на hard core зверовете VENDETTA.

Както винаги досега най-добрите tattoo студиа ще работят на място и ще можете да си тръгнете с хубава, професионално направена татуировка. Освен български майстори-татуисти на феста ще работят и много чуждестранни артисти от Италия, Македония, Турция, Сърбия. Най-добрите професионалисти и техните модели ще получат награди от Sailor Jerry, Monster energy и Gorgon в конкурси за татуировки в 6 раздела (реалистична татуировка, черно-бяла татуировка, цветна татуировка, голям проект, направена на място татуировка, традиционна татуировка).

Най-голямата атракция ще бъде бодисъспеншън шоу от испанските екстремисти A Sangre Fria. Техният лидер Джоел Барнес ще направи и семинар по темата, за да могат феновете на това изкуство да научат всичко за бодисъспеншън техниките. Семинарът е платен. За информация и записване - inkydragon@tatau.org.

Много музика ще радва меломаните. Концерт ще изнесе колоритната група на SURMATA HARI. В края на сета, заедно с небезизвестните Шеки и Шута той ще разплаче от смях и най-коравите мъже. Предстои да обявим още имена на групи. Тематичен музикален DJ сет ще поднесат момчетата от Rockabilly.bg - rock'n'roll & vintage culture в България и по света. Олд скул, хип хоп и алтърнатив сет ни е приготвил DJ RAWLAND. VJ gorgon ще внесе дежурната доза мрак.

Най-татуираният готвач в България ще представи естетско японско кулинарно шоу. Ценителите на японската кухня ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант Miyabi.

Конкурс за Мис Tattoo ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки. Всички смели дами могат да се запишат за участие, а ние ви обещаваме много награди, включително безплатни татуировки Sofia Tattoo Ink.

Още красиви дами ще излязат на сцената, за да покажат зрелищно бели денс шоу.
Други красавици ще ви развълнуват с енергични танци на пилон.

Традиционно забавление на фестивала е Арт фюжън - съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. В уникалните им катрини се преплитат различни идеи, техники и концепции. В малката зала на Парти център 4км ще можете да видите изложба с картини от Tattoo Fest Sofia 2013.

В същата зала ще може да се разгледа и провокативна фотографска изложба с портрети на татуирани момичета.

Калиграфско шоу майстора на това изкуство Макс отново ще събере ценителите нa изкуството. Обещаваме необичайно и естетско преживяване.

Децата ще се забавляват в детски кът, където ще могат да рисуват татуировки и да си направят рисунки на лица. Ще направим изложба с детските рисунки.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon. Красиви танцьорки ще ни забавляват с изящно изпълнение на готически бели денс.

Спонсорите от "Sailor Jerry" ще подарят бутилка от страхотния ром на няколко от посетителите, които ще бъдат изтеглени с томбола с номерата на входните билети. Ще има още томболи с награди от спонсорите "Sailor Jerry" и "Monster Energy" и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink, още атракции, още конкурси и още музика.

До няколко дни ще обявим датата и подробностите за подгряващото парти , което сме организирали в клуб Rock It!




Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tulimyrsky 5.06.2014 09:14:23 отговори + 0 0
Събитието звучи като да става по-комерсиално... обаче картинката/логото е твърде добра, направена с мисъл и вкус! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".