Още информация за трибюта за 30-годишнината на "Ride the Lightning"

10 юли 2014, 11:13 ч. 371 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете на 27 юли (неделя) в откритото столично заведение „Маймунарника”, намиращо се в Борисова градина, ще се състои честването на 30 годишнината от издаването на култовият албум на METALLICA „Ride the Lighting”.

Към сцената се присъединяват и столичната thrash metal група TAK’N (Тейкън). Тя е създадена през 2009 г. от Николай Джонсън и Крас Тотев. В началото бандата свири кавъри на известни метъл групи, като по-късно започват и създаването на авторски парчета, по някои от които работят и в момента. Членовете на бандата са : Николай Джонсън – ритъм китара вокал, Крас Тотев – соло китара , Иван Миланов (Джон Дайнъмат Милано)- барабани и Радослав Орозов – бас китара.

ТAK’N ще излязат на сцената преди HAMMERHEAD(BG), които както беше обявено ще изсвирят целия албум „Ride the Lighting” точно така както са го подредили великите METALLICA преди 30 години. Родната трибют банда няма да пропусне и парчета от останалите периоди на голямата четворка, превърнали ги в едни от най-емблематичните фигури на световната музикална сцена!

Програмата на двете групи е различна и няма да бъдат дублирани песни.

Празника се организира със съдействието на BGTSC и подкрепата на българския фен клуб на METALLICA - Harvester Of Sofia, Universal Music Bulgaria и Jagermeister!

 

още за:

HammerheadTak'n


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


грую 11.07.2014 00:19:37 отговори + 0 0
ихааааа,и без вход
верно ли?
ахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свинчо 10.07.2014 12:00:09 отговори + 0 0
Трюбут на Металика! Най- вече се радвам на факта, че "Програмата на двете групи е различна и няма да бъдат дублирани песни", т.е. за всичко е помислено! И догодина да се съберем пак за трюбут на новия им албум! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 10.07.2014 11:35:57 отговори + 0 0
Защо пък не, звучи ми интересно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".