SKILLET цитират репортажа на WeRock.bg от "Sofia Rocks 2014"

10 юли 2014, 10:39 ч. 1261 / 9 1
пред./следв.

   Още по времето на първата песен от изпълнението на американската банда SKILLET на фестивала "Sofia Rocks 2014" стана ясно, че това ще е една от изключително приятните изненади на събитието. Голяма част от екипа на WeRock.bg харесахме SKILLET в значителна степен, но не сме и предполагали, че можем да срещнем взаимност :-) Късно снощи групата е публикувала в профила си във "Фейсбук" връзка към нашия репортаж от "Sofia Rocks" с коментар: "WeROCK говорят за това как използваме цигулка и виолончело по време на концертите си, за да създадем уникален звук. Вижте статията тук".

   Под поста във "Фейсбук" български фенове на SKILLET призовават музикантите да посетят отново страната ни и ние искрено се присъединяваме към тях.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...а я к'во да напраа 10.07.2014 13:06:08 отговори + 0 0
...а я к'во да напраа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".