Още подробности за предстоящия албум на HELLOWEEN

24 авг 2007, 13:27 ч. 340 / 11 2
пред./следв.
След като показаха обложката на предстоящия си нов, дванадесети поред студиен албум "Gambling With The Devil", HELLOWEEN разкриха и още подробности за него. Дискът ще излезе на 23 октомври в САЩ, 26 октомври в Германия и 29 октомври в останалата част на Европа. Материалът е записан от петима музиканти - Andi Deris (вокали), Michael Weikath (китара), Sascha Gerstner (китара), Markus Grosskopf (бас) и Dani Loble (ударни), а някои от парчетата са създадени още по време на предишното турне на групата. Под ръководството на продуцента Charlie Bauerfeind HELLOWEEN са направили 16 парчета в студиото на Deris в Тенерифе "Mi Sueno". С изключение на две или три песни, всички останали ще бъдат включени в "Gambling With The Devil", който започва с впечатляващото интро "Crack The Riddle", където гостува Biff Byford от SAXON като разказвач. Творбата представлява епос в три части - "The Bells Of The Seven Hells", "Falling To Pieces" и "I.M.E.". Първият сингъл "As Long As I Fall" ще се разпространява само в Интернет, а към заглавната песен ще бъде пуснат и видеоклип. Към книжката на диска ще има и една изненада - пъзел под формата на скреч-карта, даващ възможност да се спечели билет за предстоящото турне в Южна Америка с включени разноски. Албумът ще бъде издаден и във версия в ограничен тираж, включваща бонус диск, две неиздавани песни, видео и др. екстри.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пр 24.08.2007 15:45:42 отговори + 0 0
Кажене в "Арена" кога ще излезе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jilino 24.08.2007 14:14:51 отговори + 0 0
LONG LIVE HAEVY METAL Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".