PRO-ROCK.NET въвежда AJAX-технологии в новините си

24 авг 2007, 12:43 ч. 281 / 5 6
пред./следв.
От днес, 24 август, в навигационната система на новините на PRO-ROCK.NET е достъпна още една екстра - т. нар. "тагове". Те представляват ключови думи, по които лесно и бързо може да проведете търсене за основните действащи лица в конкретната новина - групи, музиканти, лейбъли и т. н. Таговете са достъпни при натискане на следната картинка от горната навигационна лента на страницата. "Таг-ването" на PRO-ROCK.NET обхваща новините след 20 август 2007 г., включително, като преди тази дата не е достъпно.
   Новата екстра е осъществена чрез AJAX (Asynchronous JavaScript and XML)-технология, даваща възможност за бързо визуализиране на информация от база данни без презареждане на текущата страница, което е изключително удобно за потребителите.

   Така PRO-ROCK.NET продължава традицията да предоставя на своите посетители не само най-пълноценната откъм информация, но и най-удобната като функционалност новинарска Интернет система в областта на рок музиката у нас.

   WE ROCK!

още за:

Pro-Rock.net


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Васил 30.08.2007 23:05:07 отговори + 0 0
EEE супер, ако не бях и толкова разсеян
Всъщност, ако влезеш директно към новините без да минеш през главния сайт, frameset-а който се включва няма meta информацията казваща на browser-а ми, че има RSS
Този коментар, май не трябва да се публикува, че стана доста технически
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 29.08.2007 15:40:22 отговори + 0 0
Отдавна сме сложили :-)

http://www.pro-rock.net/news/rss.php
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Васил 29.08.2007 15:38:31 отговори + 0 0
Сега ако сложите и RSS ще бъда много доволен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tristesse 25.08.2007 16:49:15 отговори + 0 0
необходимо ли новината да отразява и техническите подробности от реализацията??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tejuk Metalist 24.08.2007 15:03:24 отговори + 0 0
YOU ROCKK!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.08.2007 13:14:20 отговори + 0 0
супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".