ОСТАВА с двоен албум и голям концерт на 18 ноември

24 окт 2016, 11:01 ч. 1344 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Малко преди 25-тата годишнина на групата, на бял свят ще се появи двойния албум „The Best of Ostava“, който момчетата ще представят официално с голям концерт в Студио Орфей на 18-ти ноември от 20 ч.

Албумът, който събира най-доброто от дългогодишното творчество на Остава е записан по време на два от акустичните им концерти в Sofia Live Club и Bee Bop Cafe Пловдив.
На 18-ти ноември феновете на Остава ще могат заедно с тях да изпеят най-големите хитове на групата „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", Sex in the morning", „Океан“, „Бесен“, „Внимание“ и още много други. В сетлиста ще бъдат включени и песни, които не са били сингли в албумите, но са не по-малко добри от познатите хитове.

Неизменна част от представянето на албума пред публика ще бъдат и гост музикантите от симфоничен квартет “Сапаев”, дългогодишния приятел и музикант от Остава - Михаил Шишков и други, които за сега ще запазят в тайна.

За да подгрее публиката, преди Остава, на сцената ще се качи Ваня Щерева с групата си Matchpoint. Те ще открият събитието с 30-минутен сет. Това ще бъде първото им концертно участие след дългогодишна пауза.

По време на концерт-промоцията в Студио Орфей, феновете ще имат възможност първи да си закупят албума, както и да се сдобият с тениска или друг мърчандайз на групата.
БИЛЕТИ за събитието на цена от 17 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: OMV, Билетен център НДК, Германос, Sofia Live Club, На тъмно, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.

Цената на място и в деня на концерта ще е 22 лева.

Отваряне на врати: 19:00 ч.
Начало: 20:00 ч.

 

още за:

Остава


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 24.10.2016 18:28:32 отговори + 0 1
Сички железари да търчиме за примоционални билети, щото туй шоу ще изкърти студиото Орфей и ще е по-сладко от шокола-а-а-а-ад m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 24.10.2016 16:35:38 отговори + 0 1
Мини тяло и Мъничко човече са любими на един преател. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".