Остават броени дни до турнето на JEREMY? с QUEEN + Adam Lambert в Централна и Източна Европа

15 юни 2016, 11:10 ч. 1296 / 6 8
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Остават броени дни до европейското турне на JEREMY? като подгряваща група на QUEEN + Adam Lambert. Една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от рок легендите Браян Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното им и оригинално звучене. JEREMY? е и единствената българката група, част от турнето на QUEEN + Adam Lambert в Европа.

Първият концерт, на който JEREMY? ще забият, е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на LIFE FESTIVAL OSWIECIM, където бандата ще изпълни хитовете от дебютния си албум „JEREMY?“. Следващото шоу, част от турнето с QUEEN + Adam Lambert, ще е на 21 юни в Букурещ (Румъния).

За българската публика JEREMY? са подготвили разтърсващ лайв, който ще нагорещи атмосферата преди излизането на QUEEN + Adam Lambert на сцената на стадион „Георги Аспарухов“ на 23 юни. Специално за българските фенове Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев ще изсвирят няколко нови парчета, не изпълнявани до момента пред широка публика, както и най-големите си хитове от своя едноименен дебютен албум.

„За нас е сбъдната мечта да бъдем на една сцена с рок легендите QUEEN. Аз съм изключително повлиян от тях и буквално израснах с музиката им. Имаше определен период от живота ми, когато слушах QUEEN само на плочи и това е един от най-сантименталните ми спомени в музикално отношение“, споделя фронтменът на JEREMY? Ерсин.

„За нас е добра новина, че JEREMY? ще има няколко съвместни изяви с велика група като QUEEN”, коментира Иван Несторов, изпълнителен директор на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС, организатор на дългоочакваното шоу. „За първи път наша банда ще има подобна уникална възможност и съм сигурен, че това ще даде положителен ефект върху шоубизнеса в България като цяло“, допълва той.

Веднага след приключването на съвместните си участия с QUEEN + Adam Lambert, JEREMY? ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Всички фенове могат да чуят групата на July Morning (Камен бряг, 30 юни), EXIT 2016 (Novi Sad, Serbia - Fusion Stage, 10 юли), Golden Sands Music Weekends (Златни пясъци, 30 юли) и Фестивал на изкуствата „Аполония“ (Созопол, 4 септември), както и някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.


Информация за билетите:
▪ PL 1 – 140 лв.
▪ PL 2 – 120 лв.
▪ PL 3 – Front of Stage – 100 лв.
▪ PL 4 – 90 лв.
▪ PL 5 – 80 лв.
▪ PL 6 – Standing 70 лв.

Билетите са в продажба в мрежата на www.ticketpro.bg

За Jeremy?:
Ерсин Мустафов (вокали, бас), Ташо Колев (китара), Росен Ватев (барабани), Красимир Тодоров (клавирни) и Емилиян Бонев (бас) създават JEREMY? през 2013 г. За изминалите няколко години JEREMY? се превръща в една от най-популярните и харесвани инди рок групи у нас. Песента им “Fake Fruits” е излъчена в ефира на MTV. Музикантите са взели участие в няколко международни музикални фестивали, сред които престижния The Great Escape в Брайтън (Великобритания), Rock For People в Чехия. През 2016 г. JEREMY? ще подгрява QUEEN + Adam Lambert в България, Румъния и Полша. Музикантите са сред изпълните на EXIT 2016, July Morning 2016 и „Аполония“ 2016.

 

queen-adam-lambert



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тодка 20.06.2016 11:41:36 отговори + 0 0
Концертът Има ли възрастово ограничение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гогол 15.06.2016 22:57:27 отговори + 4 0
Ако наистина са от Каварна защо не са свирили досега на площада, че ми омръзна от БТР и Кикимора? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 16.06.2016 00:21:54 + 1 1
Може да не са метъл като Б.Т.Р. и Кикимора, може да са бледо копие на чужд оригинал като Б.Т.Р. и Кикимора, но просто не са достатъчно ретро - ще поостареят още някое десетилетие, пък тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 15.06.2016 15:25:51 отговори + 13 1
"били впечатлени от различното им и оригинално звучене"
lol
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 15.06.2016 14:13:47 отговори + 21 0
От толкова много реклама на тази групичка, вече ми се повръща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пили 15.06.2016 15:15:30 + 5 10
Ами повръщай си....ама не под новината Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

headOff 15.06.2016 11:26:08 отговори + 31 4
Евала на Jeremy, че са взели Queen с тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Язе 15.06.2016 15:29:11 + 10 1
Бахахахаха, да, така звучи това пренапомпано медийно съобщение. Браво за успехите на момчертата, но пренадуването почва да досажда вече, особено като се прекали по подобен глупав начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".