Отлагат новите издания на AVANTASIA за ноември

7 сеп 2007, 12:50 ч. 277 / 8 4
пред./следв.
Фронтменът на EDGUY Tobias Sammet обяви, че предстоящите два нови албума на проекта му AVANTASIA, състоящи се от по шест песни, озаглавени Lost In Space Part 1" и "Lost In Space - Part 2", се отлагат от 19 октомври за 16 ноември. Причината е, че се е събрал допълнителен материал, в т. ч. клипове и др., който трябва да бъде разпределен на двете CD-та.

   В други новини, "пълнометражната" нова творба на AVANTASIA "The Scarecrow" ще бъде издадена в края на януари 2008 г. от "Nuclear Blast Records". В диска гостуват имена като бившия вокалист на HELLOWEEN Michael Kiske, китариста на SCORPIONS Rudolf Schenker, Alice Cooper, Sascha Paeth, Henjo Richter, Eric Singer (KISS, Alice Cooper), Miro, Jorn Lande (екс-MASTERPLAN), Bob Catley и Amanda Somerville.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ОТТО 11.09.2007 13:28:44 отговори + 0 0
СПОКО... когато и кадето...авантазия разбива !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2007 00:39:00 отговори + 0 0
Prismehulnik_Gen40 - ти си като малоумник с мнение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Prismehulnik_Gen40 7.09.2007 20:04:39 отговори + 0 0
тия са като НЛО с жица. СМЕХ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilith 7.09.2007 15:21:39 отговори + 0 0
Колко още трябва да чакаме, по дяволите ?!
Първо беше средата на лятото, ако трябва да съдим по сайта на Тобиас. После октомври. Сега ноември.
Това ми припомня на Chinese Democracy. Пф !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".