Отзиви за концерта на UFOMAMMUT в София

3 апр 2014, 13:45 ч. 546 / 3 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вторият от трите концерта от серията "10 години Rawk'n'Roll", организиран със солидното рамо на Jack Daniel's, не просто мина гръмовно, а буквално отвя над 180 души в B-Side на Mixtape 5. Obsidian Sea забиха няколко парчета от предстоящия си втори албум и разпродадоха целия си мърч след страхотния си сет. Италианските легенди Ufomammut заявиха в своя райдър преди идването си: "Имайте предвид, че свирим шумно. Имаме предвид наистина ШУМНО". И двата Green усилвателя хвърлиха публиката в неописуем фъз вихър, докато екрана зад барабаниста Vita бълбукаше в хипнотична амалгама.

Великолепните, ръчно принтирани колекционерски постери на визуалното им студио Malleus бяха постоянен магнит за гостите на концерта. Не един и двама си тръгнаха с разкошен принт след лайва. А един фен отнесе и страхотен мърч пакет от Jack Daniel's - плоча, диск и тениска на Ufomammut - честито на Кристиян Христов!

Денят след шоуто ни посрещна със серия импулсивни и откровени съобщения и коментари от родни ъндърграунд артисти, които присъстваха на концерта. Представяме ги без съкращения и с огромна благодарност - и към тях, и към всички, които идват на събитията ни, и на Jack Daniel's за помощта, без която всичко е много по-трудно. Ще се видим на Windhand и Upyr на 7 април, на същото място!

- "Ufomammutherfuckers! Голяма банда, голямо шоу, големи хора." - Максим Стоименов (Mental Architects, Brond)

- "Ufomammut е една от любимите ми групи, а с това, което ми причиниха, само се потвърди мнението ми за тях. Браво и на Rawk-a за мега смазващата поредица от концерти!" - Николай Славов (Center, Sativa)

- "Жесток професионализъм. Респект!" - Цветан Хаджийски (Smallman)

- "Напълно трансово преживяване. Съвсем физически сблъсък със звука. Още се ухилвам широко, като се сетя, че бяхме част от ТОВА" - Антон Аврамов (Obsidian Sea)

- "Удивително е как трима души градят такава стена от звук. Все още не вярвам, че видяхме този феномен на живо!" - Емилиян Щерев (Upyr, ex-Alley Sin)

- "Течен гранит, изригващ от недрата на Сатурн!" - Александър Велчев (Muddy, ex-Booze Brothers, ex-Upyr)

- "Концертът беше и среща с извънземния визуален свят, в който Ufomammut ни потапят - с визуализациите по време на концерта, както и арт проектът им Malleus - дори една идея повече от самата музика (guilty as charged - признавам си). По този начин експириънса е по-пълен, когато въздейства на няколко естетически нива." - Емануела Беловарски (визуален артист, арт директор на Ogilvy & Mather)

- "Това беше най-готиният лайв от турнето ни досега. Наистина. Страхотна публика, страхотен концерт! Догодина ще дойдем пак." - Urlo (Ufomammut, сутринта след концерта)
-
Вижте галериите на Божидар Петков и Ива Иванова-Freddie:

facebook.com/media/set/?set=a.626010680803274.1073741829.163370463733967 

facebook.com/media/set/?set=a.626770430727299.1073741830.163370463733967

 

ufomammut



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Киро Гюров 3.04.2014 16:20:29 отговори + 0 0
"А, концерт ли е имало?" - Киро Гюров (три дни след концерта) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кралят Елвис 3.04.2014 16:12:46 отговори + 0 0
А мен Ufomammut ме накараха да взема свръхдоза, защото една пророчица ми каза, че ще се появят в бъдещето и аз не успях да го преживея.

Но не казвайте на феновете ми, за да не ги линчуват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мевгени Инчев 3.04.2014 16:07:49 отговори + 0 0
"Ufomammut ми излекуваха фисурите, а от слъджарския им тон направо ми се стегна кистата на г@за!" - Евгени Минчев (екс-СКГТ, Трамвай №7) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джезве с кокаляк 3.04.2014 15:02:55 отговори + 1 0
чшт, който се е излъгал мега наивно да иде на метал олстарс или там каквото беше, излъгал се... концертът на ufomammut беше едно от най-яките неща на които аз лично съм бил, а не е като да не съм си походил по концерти тук и навън... ходете по по-малки изяви, там е истината, всъщност хосете на каквото си искате.. мир и любов! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

myrkre 3.04.2014 14:53:48 отговори + 0 0
Концертът се получи наистина страхотно, благодаря на групата, публиката и организатора и дано занапред да има още такива успешни и чести събития от тоз род. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мани ги тия! 3.04.2014 14:22:31 отговори + 0 0
След изцепката на Ол Фарс и дума да не чуя за меркантилната ***** на дЖак Даниел или Финладски мераци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гого 3.04.2014 13:52:40 отговори + 0 0
След гаврата на Метъл Олфартс нема да им близнем ни вискито ни водката на Жак Даниелс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".