Подаръци на концерта на UFOMAMMUT и OBSIDIAN SEA

28 мар 2014, 11:28 ч. 301 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След абсолютно експлозивния първи концерт от серията "10 години Rawk'n'Roll" с британците SIGIRIYA и софийските машини BROND премина с пълен фурор, вече презареждаме за втора серия с култовите UFOMAMMUT и дуум триото OBSIDIAN SEA този понеделник, 31 март в малката зала на клуб Мixtape 5.

Италианските слъдж/дуум легенди, които вече яхнаха пътя от турнето Magickal Mastery Tour за тяхната 15-годишнина, споделиха, че са заредили солидно количество дискове, тениски, нашивки, плочи и може би най-интересното - постери на собственото им легендарно студио Malleus Rock Art Lab.

След като получихме подкрепата на Jack Daniel's, можем щастливо да обещаем, че един от феновете ще получи ексклузивният Jack Daniel's Merch Pack. Това ще бъде комбинация от няколко от артикулите от мърч щанда на UFOMAMMUT, поднесен непосредствено след концерта, от сцената на Mixtape 5. За да участвате в тегленето на жребия, е необходимо да имате билет за шоуто и да го пазите до края, когато от откъснатите на входа квитанции, ще изтеглим номерът на печелившия билет. Комплиментите са от Jack, удоволствието от нас.

Софийските дуумаджии OBSIDIAN SEA приеха поканата на Rawk'n'Roll и ще открият концерта UFOMAMMUT. Софийската банда току що приключи записите за втория си албум и със сигурност ще чуем няколко песни от него по време на сета им на 31 март.

Билети все още можете да намерите в мрежата на Eventim за 22 лева, а в деня на концерта и на входа на клуба, цената им ще бъде 25 лева.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".