Ozzy Osbourne казва, че бракът му с Sharon се съживява

25 юли 2016, 18:45 ч. 728 / 4 4
пред./следв.

   Само три месеца след скандала и обявената раздяла между Ozzy Osbourne и Sharon Osbourne, певецът твърди, че бракът между двамата не е провален и се съживява отново.

   През месец май съпругата му откри чрез частен детектив, че Ozzy ѝ изневерява с млада фризьорка, след което "изрита" музиканта от къщата им. По-късно Sharon се изнесе, а "Бащицата" се върна в имението. Преди няколко дни обаче двамата бяха заснети заедно на улицата. Сега, в ново интервю, Ozzy казва, че те пак са се събрали, че "всеки прави грешки" и скорошната му авантюра е просто "неравност" по общия му път с Sharon.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


феята на зъПкичииее 25.07.2016 23:58:22 отговори + 3 1
хаха ха х - направо са си коректив, мерило за бизнес класа, адаптивност и то спициално разкошен глас и композитор - ракета носител изгряващи америка търси таланти... дио няма го споменавам с едно изречение... упс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 25.07.2016 20:50:32 отговори + 12 9
Съжалявам, но не си прав! Ози и Шарън много отдавна са направили семейството си обществено достояние... Семейство Озбърн, МТВ... Така че, нищо не е смешно нито сапунено. Бащицата на тея години с младата фризьорка- значи, още си го бива! Браво, че е успял да отметне още една бройка!
За добро или за лошо, но Ози и Шарън са в симбиоза и никой от тях двамата не може поотделно да съществува! Факт! Ако не беше Шарън, да хване Ози за гушата и да се вземе в ръце много отдавна щеше да е покойник Озката... А, ако не беше Озик, Шарън никой нямаше да я познава. Шарън му даде втори живот, а Ози и се отблагодари с невероятните си дарби- разкошен глас и умел композитор. Те просто са обречени да бъдат заедно...
Колкото до музиката, Ози е дал прекалено, прекалено много! И никак няма да бъде пресилено ако кажа, че гласът му и изпятото от него са Строителите на Метъла!!!!! На Ози всичко му е простено, а аз го обожавам! Изказвам лично мнение, но за мен Ози е много по- добър от Дио...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 26.07.2016 15:33:25 + 0 1
Човече, ..."Строителите на Метъла!!!!!" ......ме върна през 80-те, когато времената бяха други Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 25.07.2016 20:17:22 отговори + 9 7
....Жалки,тъжни и смешни сапунки,нямащи нищо общо с музиката...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".