Ozzy Osbourne отговаря на басиста Bob Daisley за иска за 2 млн. долара

10 авг 2016, 09:56 ч. 1515 / 11 1
пред./следв.

   Вчера се появи новината, че бившият басист на Ozzy Osbourne Bob Daisley е завел иск срещу певеца и неговата компания, "Blizzard Music Limited", за 2 млн. долара неплатени права за песента от 1980 г. "Crazy Train". Днес "Кръстникът" отговаря официално на бившия си музикант. Ozzy твърди, че в последните 36 години Daisley е получавал два пъти годишно отчисления за своите авторски права в размер на милиони долари. Басистът е правил одити на "Blizzard Music" нееднократно през годините чрез различни фирми, които не са намирали несъответствия. Освен това, той и по-рано е завеждал дела - и в САЩ, и в Обединеното кралство, които, без изключение, е губил.

   "Разбираме, че г-н Daisley вече е в пенсия и тези средства са негов основен източник на доходи, така че е негово право да проверява своите пари, но 36 години по-късно това е равнозначно на тормоз. Надявахме се, че за 36 години г-н Daisley ще е загубил личното си нездраво обсебване и недоволство от успеха на г-н Osbourne. "Blizzard Music" и г-н Osbourne ще се защитят с всички сили в предстоящата съдебна битка", се казва още в изявлението.

 

ozzy



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 10.08.2016 15:40:01 отговори + 8 0
По-точно, какво Шарън е написала на Ози да отговори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".