В "Гласовете на рока" по "БНТ2" и "BNT World" на 11 и 12 август

10 авг 2016, 10:19 ч. 679 / 3 0
пред./следв.

   В "Гласовете на рока" по "БНТ2" на 11 август (четвъртък) от 23:25 ч. очаквайте "Kavarna Rock Fest 2016" - Ден I с участието на хедлайнърите AXEL RUDI PELL, шведските "симфоници" THERION, мелодичната дет метъл група VARG, родната банда ODD CREW, румънците E-AN-NA, както и интервюта с Andrei "Solomonar" Oltean (E-AN-NA), Васко Райков, Васил Първановски, Мартин Стоянов и Боян "Бонзи" Георгиев (ODD CREW), Managarm и Skoll (VARG), Christofer Johnsson (THERION), Axel Rudi Pell, Johnny Gioeli и Bobby Rondinelli (AXEL RUDI PELL).

   По "BNT World" предаването ще бъде излъчено на 12 август (петък) от 0:00 часа.

   Повторение на "Гласовете на рока" очаквайте на 14 срещу 15 август (неделя срещу понеделник) от 3:25 часа, на 16 срещу 17 август (вторник срещу сряда) от 4:50 по "БНТ2", както и на 15 август (понеделник) от 21:45 часа, и на 19 август (петък) от 0:00 часа по "BNT World".

   През летните месеци всяка седмица Българската национална телевизия ще излъчва "Избрано от "Гласовете на рока". За повече информация следете програмата на БНТ.

 

   На адрес www.bnt.bg може да се гледат онлайн стари издания на "Гласовете на рока".

 

arp



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".