Ozzy Osbourne се отказва от шофирането

9 апр 2018, 21:34 ч. 1234 / 2 1
пред./следв.

   Легендарният вокалист на BLACK SABBATH Ozzy Osbourne се отказва да шофира, след като е претърпял малък инцидент на магистрала.

   Синът на певеца Jack разкрива информацията пред в-к "Дейли Мирър", споделяйки, че баща му е казал "Не искам да карам повече". Младият Osbourne коментира, че музикантът шофира все по-малко в последните години, но вече има намерение да се откаже напълно, тъй като се притеснява да не бъде съден, ако нанесе щети или нарани някого със свое превозно средство. Ozzy има опасения, че пострадал/ите могат да се опитат да претендират за обезщетение в размер на милиони долари, тъй като е известен и има голямо състояние.

   През 2010 г. Ozzy Osbourne влезе в заглавията на медиите, удряйки отзад друга кола с ферарито си в покрайнините на Лос Анджелис. Катастрофата се размина само с леки материални щети и без конфликти между двамата шофьори.

 

Ozzy и Sharon Osbourne във ферари, заснети от папараци



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


статистик 9.04.2018 22:24:17 отговори + 16 1
Не се притеснява, че може да нарани / убие някой, а че може да му поискат милиони обезщетение.
Г О Л Я М ! ! !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".