PANTOMMIND записват акустично стари парчета

13 апр 2009, 21:52 ч. 211 / 5 4
пред./следв.
В предаването "От другата страна" по радио Варна барабанистът на габровската прогресив гордост PANTOMMIND Драго съобщи, че групата е в студио и записва акустични варианти на стари композиции, които ще се появят до месец или като миниалбум, или ще бъдат включени като бонус към лимитирано издание на "Lunasense" за територията на САЩ. От издаването на диска (поръчай) на 23 март до сега са продадени в целия свят 600 броя. Албумът предизвика истинска сензация и в онлайн магазина на "Metal Katehizis", ставайки за един ден най-продавано заглавие и изчерпвайки два пъти наличните количества в складовете на музикална компания "Wizard". Съвсем скоро очакваме и третата партида, тъй като поръчките не спират.

още за:

Pantommind


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГГЬГЯ 21.04.2009 15:54:45 отговори + 1 0
супер яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.04.2009 19:04:13 отговори + 0 0
А-а гледа се, гледа се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 15.04.2009 18:17:27 отговори + 0 0
Искам да проверя гледа ли се или да я махам :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.04.2009 17:42:21 отговори + 0 0
Многоуважаеми Сатире, не е лошо да ъпдейтнеш НОВИ АЛБУМИ БГ защото взеха да се натрупват вече. Не е тук мъ е мястото да го намеквам, но това е един от примерите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".