Първата "Арена" на открито, специално предвидена за социално дистанцирана публика, ще отвори в Англия

3 юли 2020, 16:35 ч. 833 / 3 0
пред./следв.

   "Virgin Money Unity Arena", която ще отвори врати по-късно това лято в Госфорт Парк в Нюкасъл, Англия, ще бъде и първото в историята място за концерти и други събития на живо, специално проектирано и построено за социално дистанцирана публика.

   Една от най-тежко засегнатите от пандемията от коронавируса COVID-19 части от шоу бизнеса - концертите на живо, постепенно се приспособява към новите реалности.

   Както може да видите на изображението - ще бъдат издигнати обособени платформи за отделни групи хора - малки общности приятели или семейства, които да са повече от достатъчно отдалечени от останалите зрители. Досегашната алтернатива - драйв-ин концертите се приемат противоречиво от музикантите. Докато някои групи вече имат мини-турнета по автокината, други тотално отричат тази форма.

   Ще видим как ще се приеме новата "Арена", която обаче изисква доста по-сериозна инвестиция отколкото концерт в автокино.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".