Първи сингъл и видео на новата българска група INNERGLOW

29 май 2017, 10:31 ч. 1468 / 8 5
пред./следв.

   Новата българска поп рок група INNERGLOW от лейбъла "Homeovoxmusic" издаде своята първа песен. "After You" е името на сингъла, а по-долу може да гледате и видеоклипа към парчето.

   INNERGLOW е съвсем нов проект на четирима млади музиканти, натрупали опит в други групи, познати на българската рок сцена. Вокалистът и басистът на CRUSH Тодор Ковачев и Иван Даскалов се събират с барабаниста Матей Христосков (VIPERFISH, NAC BUKTU) и китариста Петър Желев (ROCK UNKNOWN PERSONS), за да разработят нова авторска музика с "модерно звучене и силно застъпени електронни влияния".

   INNERGLOW направиха официалното представяне на новия си сингъл с участие на живо на 24 май в софийския клуб "Строежа".

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цветенце 29.05.2017 19:39:45 отговори + 3 1
Поредните женички..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 29.05.2017 13:34:07 отговори + 0 0
Помисли си, че ще е нещо ужасно, когато прочетох "поп рок"... но грешах. Радвам се, че все още има такива музиканти в България! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 29.05.2017 11:30:08 отговори + 1 0
Не е лошо за стилът, но какво място има в този сайт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Georgiev 29.05.2017 13:33:43 + 1 0
Рок и метъл музиката имат достатъчно под-стилове. Защо да не са в този сайт? Не всичко е Manowar, за щастие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 29.05.2017 14:55:30 + 0 0
Никъде не намирам рок или метъл при тях, съжалявам. Иначе и записът е на много високо ниво, и музиката. Такива групи ги дават във всички медии, а метъл не. Затова и тях не ги виждам тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".