Пет часа ще продължи концертът за сценичния юбилей на Милена

17 ное 2009, 11:37 ч. 406 / 5 22
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха съобщение, даващо повече подробности за предстоящия концерт по случай 25-годишнината от началото на концертната дейност на рок примата на българската музика Милена Славова:

   Бенефисът на Милена се очаква да бъде едно от най-мащабните музикални събития за годината. В него ще вземат участие над двадесет от най-добрите български рок групи и музиканти, които са пресекли своите пътища с Милена през всички години на нейната богата кариера. На сцената още ще се изявят РЕВЮ, ЕРА, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и КРЪПКА БЛУС БЕНД, ХОЛЕРА, Пецко, КОНКУРЕНТ, АТЛАС, Дони, Петко и Нуфри (ПИРОМАНИЯ), ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (D2), Стефан Попов (ГРАВИТИ КО.) и др.
   Милена ще изпълни всички свои най-големи хитове - любими на публиката песни като "Ха-Ха", "Месо", "Не'ам нерви", "Охолен живот", "Защо", "Отгоре", "Да закърпим небето", "Ад", "Истина", "Робърт" и много други. В програмата за вечерта са включени и няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс-КОНТРОЛ), Любо Малковски (ЕРА), Фънки (ЕРА), УИКЕДА, ОБРАТЕН ЕФЕКТ, РЕВЮ и др.
   Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена в свой аранжимент. На 28 ноември публиката в зала Универсиада ще има удоволствието да чуе на живо двете най-нови авторски песни на Милена - "Куклата Мици" и "Чворолино", както и най-новата конпозиция "200" на проекта, съставен от Васил Гюров (РЕВЮ), Кирил Маричков (ЩУРЦИТЕ), Денис Ризов (АХАТ) и Иван Лечев (ФСБ).
   Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ. След това купонът ще продължи в клуб "Маската", където всички музиканти ще направят импровизиран джем сешън.

   В момента, наред с подготовката на грандиозния си бенефис, Милена активно се занимава и с издаването на два видео клипа към най-новите си парчета "Куклата Мици" и "Чворолино". Двете видеоленти ще бъдат анимация и са с уникална визуална техника, неправена до сега в България.

   Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 и 50 лева от касите на "Тикетпро България" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.


Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Слейър 18.11.2009 20:18:27 отговори + 0 0
Абе вие сте били големи лайна бе! Кви 50 лева ви гонят..(30 са (вече 40)) Понеже големите примери за яки концерти са Металика и Мензовар, ще кажа че ВИП билетите на Металика бяха 150 (На този са 50) а пък на Мензовар сте слушали едни и същи думи, само че с разместен словоред.. Концерта на Криейтър бе пак 30 кинта.. Те са немци (пояснявам за дебилите), мислите ли че като свирят в Германия правят "отстъпки".. Останалите retard-и пък мрънкат че концерта щял да бъде 5 часа.. Разделете ги на 20 групи и ще видите че не са толкова много (На Криейтър имаше само 4 групи, а пак беше 5 часа) Аз ще ходя само за ЕРА, Черно Фередже (ако свирят), Ахат и якото настроение.. (и разредената бира де) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.11.2009 01:14:02 отговори + 0 0
Хора и аз съм фен на Металика, Мейдън и всички метъл групи от моето време. На 34 съм за да не си помисли някой да ме нарича пубер и си мисля че цените на билетите са направо високи особено в момент на криза. Уважавам страшно много Милена, навремето в националното радио имах възможността да се запозная с нея и бих казал че е и страхотен човек, но няма как с деца на главата да извадя ей така 50 лв. Та аз за Металика миналата година дадох 60 за да съм най-отпред. Весело изкарване на решилите вече да посетят този концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 18.11.2009 00:02:45 отговори + 0 0
знам че нетрябва да правя така,ама Metallica fan е или още не е стигнал пубертета,или е ужасно ку.. парче.'щото коментарите му често ме дразнят.какво по дяволите означава"слаб изпълнител"!?!?точно за Милена!ако под слаб означава да си в "творческа криза" от години и да "плачеш" как си щял да имаш ня'кви хиледарки повече ако си се родил някъде другаде-да,ама въпреки това Милена е страшно добра-и като текстове и като изпълнение...а се кефя и как подбира и изпълнява кавърите-невероятна е...слаб изпълнител беше Кърк на концерта на METALLICA в София,ама на него му е простено(а на Metallica fan-не) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 18.11.2009 00:01:53 отговори + 0 0
А за цената-и на тази цена залата ще е пълна,ама за 30 лв. публиката щеше да е "по-качествена"(ако е по-малко от 30 ще има много "злета",а ако са по-скъпи билетите ще има много "псевдо-някакви си")...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 17.11.2009 23:55:55 отговори + 0 0
знам че нетрябва да правя така,ама Metallica fan е или още не е стигнал пубертета,или е ужасно ку.. парче.'щото коментарите му често ме дразнят.какво по дяволите означава"слаб изпълнител"!?!?точно за Милена!ако под слаб означава да си в "творческа криза" от години и да "плачеш" как си щял да имаш ня'кви хиледарки повече ако си се родил някъде другаде-да,ама въпреки това Милена е страшно добра-и като текстове и като изпълнение...а се кефя и как подбира и изпълнява кавърите-невероятна е...слаб изпълнител беше Кърк на концерта на METALLICA в София,ама на него му е простено(а на Metallica fan-не) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satan 17.11.2009 22:22:46 отговори + 0 0
Като прочетох поста на Metallica fan първото нещо,което се сетих е "дед кенефик" и от там не бих искал да си кривя душата,че мИталиКъ са шибани пе(нататък си знаете). Кфи българи сте,ако не съпортвате българския рок и метъл,подяволите?!?! А и не си давайте тъпите мнения за това дали "фереджетата" са тъпи "къф е тоя задник дето коментира" и тн...просто ви се чудя на акъла 0_0 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2009 17:22:23 отговори + 0 0
Мерил Паричков и О'Нуфри са ми най-любимите! Този бенефис пропускам, но на техния ще ида! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 17.11.2009 17:01:19 отговори + 0 0
Имах известни колебания дали да отида на концерта, но благодаря на Метал Катехизис за ценната информация, че концертът ще продължи 5 часа, защото вече окончателно реших да го пропусна. Подкрепям напълно всички, които намират цените на билетите за прекомерно високи. Винаги съм харесвал и уважавал Милена за нейното бунтарство и оригиналност, но защо трябва да си кривя душата, че тя е изключително слаб изпълнител. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2009 16:50:58 отговори + 0 0
абе ще е тъпня небесна то е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grey 17.11.2009 16:00:38 отговори + 0 0
Ко сте се хванали за тия 50 лева, това е цена само за някви VIP запазени места... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.11.2009 15:32:29 отговори + 0 0
Ужасно звучи определението "над двадесет от най-добрите български рок групи",особено когато след това изречение видиш "именити" титани на рока като Конкурент и Фереджета разни.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.11.2009 14:34:22 отговори + 0 0
Към третия анонимен отгоре надолу:
Може и да си заслужава да дадеш 50 лева за български групи... Ако билетът за нормална световна група беше 250. Съжалявам. Отново го казвам, при положение, че толкова съм дал, за да гледам Manowar, няма как да ги дам за групички, дето я съберат 50 човека на концерт в чужбина, я не. Да не говорим и че от споменатите групи и изпълнители да има, да няма трима, заради които бих отишъл. А някои направо не мога да ги трая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2009 13:23:48 отговори + 0 0
според мен ще бъде толкова дълго, че трудно ще се издържи... можеше да го намалят с около 2 часа... три часов концерт е ок, но пет - чисто мъчение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2009 13:16:19 отговори + 0 0
На Лили Иванова ли се прави,що ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2009 12:56:43 отговори + 0 0
Не конкретно за този лайв, но... Аз мисля, че понякога българска банда може да донесе повече емоции от просто някое голямо чуждо име. Гледали сме доста безлични концерти на именити световноизвестни банди. Истината е, че още не сме се наситили и не сме си задоволили чисто комплексарската нужда да видим колкото се може повече от доскоро недостижимите банди. Като си гледал 300 или 500 за концерта за 3-4 години, градацията придобива друг съвсем друг смисъл. А че си заслужава да дадеш 50 лв. за бг-банди, заслужава си. Просто, българската публика все още дебилно се чувства прецакана, ако даде дори 5 лв. за наша група. Ще се изкефя да има поне 1500-2000 души на този концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sladuk_Kelesh 17.11.2009 12:50:20 отговори + 0 0
Еми.... По-скоро си струва заради другите групи, които са поканени, не толкова заради повода, в случая "бенефисът на Милена"... "...Всяка глупост има си време..." се пее в една песен на Ахат, а времето на Милена няма нищо общо с настоящето... Евала че са събрали всички тея групи на едно място, ама просто не си струва - едо е да бъдеш свидетел на 5-часов концерт на Manowar (давам например само, не скачайте отгоре ми :-)), друго е в рамките на цели 5 часа, през 10-15 минути да зяпаш как някаква лелка се "опитва да свети като крушка' или "да ходи на въже".... Българското си е бъргарско и ние го любим, тачим и милеем за него, ама тая простутия не си струва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

motley 17.11.2009 12:31:26 отговори + 0 0
За нашите звезди 50 лева айде няма нужда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ламята Спаска 17.11.2009 12:30:54 отговори + 0 0
50 лева за Милена?!?!?
Ха-ха - както се казва една нейна песен...
А за имената на новите й "творения", просто нямам коментар! Тя може би си мисли, че идеите й са много оригинални. Е да, ама не! И на безплатен концерт не бих отишла.
Не'ам нерви за нея!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tihollica 17.11.2009 12:26:49 отговори + 0 0
няма да си струва, 5-часа ще има да подскача и да се излага. Ей хора задават се други яки концерти. Нека си пестим паричките, че в тази криза.......майката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2009 11:56:13 отговори + 0 0
на тази цена няма да се учудя ако залата е празна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


damageplan 17.11.2009 11:51:32 отговори + 0 0
50лв. разходи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 17.11.2009 11:45:37 отговори + 0 0
5 часа глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".