Певецът Stephen Pearcy: "Няма да има повече албуми на RATT"

16 фев 2015, 15:53 ч. 772 / 7 5
пред./следв.

   В скорошно интервю бившият вокалист на RATT Stephen Pearcy е заявил, че вероятно няма да им повече албуми на групата. През пролетта на миналата година певецът обяви оттеглянето си от бандата след 30 години като основен неин член. Като причина бяха посочени вътрешни и финансовш разногласия, за които става дума и в настоящето интервю. Относно правата върху името на групата Pearcy казва, че те се държат от петимата членове на RATT, включително дела на починалия през 2002 г. китарист Robbin Crosby, но от обясненията става ясно, че вокалистът смята, че има по-големи права от другите върху името. "Не искам да деля бизнеса си с никой." - заявява певецът. Дали ще станем свидетели на драматични събития около "поделяне" на името на бандата, подобно на QUEENSRYCHE, или RATT просто ще престанат да съществуват?

 

ratt

 

още за:

RattStephen Pearcy


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


drZ 16.02.2015 22:11:39 отговори + 1 0
На тази група винаги Пиърси и е бил слабото звено и причината да не са по-големи. Да прави каквото ще, аз очаквам с нетърпение новия солов албум на Warren Demartini, който трябва да излезне съвсем скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекс 16.02.2015 21:23:26 отговори + 0 2
Както се казва на дрът гъз, зелен бъз. Сетили се да драматизират след бл 30 години. Е това ако не е тотална тъпня те на. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Exciter 16.02.2015 21:03:26 отговори + 3 0
Не очаквах такова нещо от Pearcy, но... Изглежда ще трябва да се примирим с края на поредната голяма осемдесетарска хеър метъл банда. И то след толкова добрия албум на завръщането преди няколко години. Жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3443 16.02.2015 16:28:40 отговори + 0 3
На кой? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 16.02.2015 19:54:47 + 5 1
Не знам кои са 5-тимата членове, които държат правата върху името на групата, тъй като Карлос Кавасо дълги години беше в Куайът Райът, а настоящето басистче въобще не мога да позная, но Крузие отдавна не е в RATT. Stephen Pearcy e от най-слабите вокли в рок музиката, ала без него не мога да си представя групата. RATT е от любимите ми банди от 80-те години, и до ден днешен с кеф слушам първите им три албума. Жалко, че с времето хората се извращават, а музикантите още повече.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".