Phil Rudd би се върнал в AC/DC, но не иска да свири с Axl Rose

31 авг 2016, 08:56 ч. 986 / 5 1
пред./следв.

   Бившият барабанист на AC/DC Phil Rudd, който се насочва към самостоятелна кариера, след като имаше проблеми със закона, довели до остраняването му от бандата, казва, че би се върнал в групата, но не иска тя да е с певеца Axl Rose (GUNS N' ROSES). Ударникът е готов да се отзове, ако бъде поканен от Angus Young, но "не уважава" Axl.

   В момента AC/DC осъществяват остатъка от пренасроченото си турне в САЩ, отново с Rose на микрофона. Последният замени титуляра Brian Johnson, който може да загуби слуха си, ако продължи да изнася концерти.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анунимен 31.08.2016 16:48:52 отговори + 0 0
то понее дц че го земат отново хах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".