Phil Rudd би свирил отново с AC/DC с огромна радост

15 дек 2016, 14:50 ч. 844 / 6 3
пред./следв.

   Бившият барабанист на AC/DC Phil Rudd би свирил отново с Angus Young с "огромна радост", по собствените думи на ударника. По-рано музикантът уточни, че би се върнал с удоволствие в групата, но не би искал Axl Rose от GUNS N' ROSES да е зад микрофона. Сега Rudd не поставя подобни хипотетични условия, а просто споделя, че би дал мило и драго да се събере отново с бившия си колега.

   AC/DC приключиха турнетата в подкрепа на албума "Rock or Bust" и сега бъдещето на бандата е по-неясно от всякога. Завръщането на вокалиста Brian Johnson е под въпрос, а басистът Cliff Williams официално се оттегли от бандата, а липсата на стожера Malcolm Young по здравословни причини е пермаментна.

 

още за:

Phil RuddAc/dc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 15.12.2016 15:20:20 отговори + 3 1
И аз бих свирил с AC/DC с огромна радост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

неразбирач 15.12.2016 15:26:35 + 1 1
А ти си ли бивш барабанист на AC/DC? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 15.12.2016 15:53:48 + 2 5
Аз също бих свирил с AC/DC с огромна радост. Не съм бивш барабанист на групата, и даже изобщо не съм барабанист, но и така имам по-големи шансове от пича. Съществува поне някаква теоретична вероятност да се науча и да ме вземат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".