Phil Rudd преиздава самостоятелния си албум в края на септември

15 авг 2016, 20:04 ч. 664 / 8 1
пред./следв.

   Отстраненият барабанист на AC/DC Phil Rudd, който получи присъда от осем месеца домашен арест след различни проблеми със закона, е вече свободен и може отново да се съсредоточи върху музиката. Музикантът ще преиздаде дебютния си самостоятелен албум от 2014 г., озаглавен "Head Job", на 30 септември. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на творбата. Rudd планира и европейско турне, започващо следващия месец, на което ще дава интервюта за пресата, радиото и телевизията.

01. Head Job
02. Sun Goes Down
03. Lonely Child
04. Lost In America
05. Crazy
06. Bad Move
07. No Right
08. The Other Side
09. Forty Days
10. Repo Man
11. When I Get My Hands On You

 

още за:

Phil Rudd


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Phil 16.08.2016 14:05:51 отговори + 1 0
След две години нов албум на AC/DC, с Ангъс,Стиви,Фил и Аксел ...търси се басист . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".