P.I.F. представят новия си албум предпремиерно с концерт в София на 10 декември

30 ное 2015, 14:06 ч. 772 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Не една, а 10 чисто нови песни от P.I.F., ще прозвучат за първи път на живо на 10 декември (четвъртък) в столичния клуб Терминал 1! Една от най-обичаните родни банди ще изсвири предпремиерно парчетата от новия си албум “P.I.F.5”, който предстои да излезе на музикалния пазар в началото на следващата година. “Сребърна”, “Супернова”, “Дихание” са само част от заглавията, които ще чуем и запомним още с първите акорди. Различни, емоционални, весели и тъжни песните, определно са въздействащи, а за начало на декемврийската вечер Димо и компания са избрали песента “Юг”.

Билетите за предпремиерата на новия албум на P.I.F. на 10 декември в Терминал 1, се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Orange, Техномаркет, Office1Superstore, Билетен център в НДК, билетна каса на зала Арена Армеец, бензиностанции ОMВ. Цената за билет е 8 лв, а в деня на събитието и на място ще бъде 10 лв.

Специален жест на бандата към феновете е възможността да получат ПОДАРЪК CD (албума “P.I.F.4”) при закупуване на 2 билета за събитието в 5 от обектите на ОМВ.

Петте бензиностанции, в които важи промо-играта са: ОМВ Окръжна болница (бул. Цариградско шосе 50), ОМВ Мусагеница (бул. Г.М.Димитров 55), ОМВ Люлин-тунела (бул. Царица Йоанна 10), ОМВ Момина чешма (бул. Проф.Цветан Лазаров 63), ОМВ Пробива (ул.Акад. Иван Е. Гешов 2D). Ирата ще продъжи до изчерпване на наличните количествата.

Албумът “P.I.F.5” ще бъде представен официално в началото на 2016 г, а на 10 декември присъсващите в клуб Терминал 1 ще са първите, които ще се насладят на (без съмнение) бъдещите хитове на групата. С този албум P.I.F. отново потвърждават и затвърждават позицията си на една от най-стабилните и успешни български групи.

 

още за:

P.i.f.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".