JUDAS PRIEST влизат в студио в началото на 2016 г. за работа по нов албум

30 ное 2015, 14:48 ч. 739 / 4 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Loudwire" китаристът на JUDAS PRIEST Richie Faulkner споделя, че групата планира да влезе в студио в началото на 2016 г. за работа по нов албум. Още преди около два месеца Rob Halford оповести намерението на бандата да създаде още една своя творба. Сега информацията е потвърдена и от най-новия член на легендарните метъл ветерани. Faulkner коментира, че за него ще е предизвикатерство и горяма чест да вземе участие в композирането на песни, които ще изпее Halford. Относно как евентуално ще звучи бъдещият албум, като типично творение на JUDAS PRIEST или новаторски, китаристът казва, че все още няма представа - първо ще съберат различни идеи и ще видят какво ще се получи.

   Въпреки че преди няколко години групата обяви, че спира големите си световни обиколки и направи турнето "Epitaph", през миналата и тази година тя се завърна не само с нов албум ("Redeemer of Souls"), но и с мащабно турне. JUDAS PRIEST свириха два пъти пред българската публика в последните около пет години - през 2011 г. и на 30 юни 2015 г.

 

halford-live



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".