PIRANHA, FLY THE FLAG и VAN COCK ще свирят преди EXPLOITED в София

15 фев 2023, 10:42 ч. 429 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

PIRANHA, FLY THE FLAG & VAN COCK ще забият с THE EXPLOITED за 10 години The Wrong Bar

мини пънк фест на Колодрума на 8 май тази година

Три групи се включват към програмата на 8 май за 10 години The Wrong Bar в Борисовата градина (Колодрум). Освен яростните музикално и социално THE EXPLOITED ще видим PIRANHA, FLY THE FLAG & VAN COCK.

Празненствата ще прелеят в своеобразен пънк маратон на откритата сцена на Колодрума в Борисовата градина. Празникът на 8 май ще бъде стартиран с участието на Van Cock от София. Момчетата свирят авторска музика в стиловете rock'n'roll, surf rock, garage, rockabilly и punk. Зад гърба си имат издаден един албум ‘Graceful Decline‘, едно EP ‘Dirty‘.

Вторa на сцената ще се качи софийската келтик пънк бригада – Fly The Flag. Те дават начало на кариерата си през 2014-та година. Групата е свирила на различни ежегодни фестивали като Wasted Fest и Hardcore X-Mass и е делила сцена със световно известни имена като Dog Eat Dog, The Rumjacks и Bad Manners. В края на 2018 издават дебютния си албум ‘From Dusk Till Dawn‘. След кратко творческо затишие, Fly The Flag се завръщат на сцената през 2023 с нов барабанист, много нов материал, и специфичното им звучене, смесващо тежката страна на пънка с мелодичната страна на хардкора.
Преди The Exploited ще видим и столичната скейт пънк шайка - Piranha! Те са винаги експлозивни, безконтролни и непредвидими, но за сметка на това са стриктно шоу ориентирани. Всеки техен концерт е различен от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър Първанов – Шута отново ще ни изненада с ‘игра с публиката‘. Piranha трудно могат да бъдат представени. Те просто трябва да се изживеят на живо!

Важно е да отбележим, че Уати е добре! Потвърдено е от агента на The Exploited, че вокалистът на групата се е възстановил и се чувства добре, така че плануваното турне на шотланците през април и май ще се случи, в това число и участието им на Колодрум в Борисовата градина на мини-пънк фест с десет годишния юбилей на The Wrong Bar.

Неработен 8 май. 4 групи. Пролет. Пънкария на открито в сърцето на Борисовата градина. Сигурни сме, че ще се видим там ;)

Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на www.bilet.bg, магазини На Тъмно, както и принтове в The Wrong Bar. До 7 май (включително) ще струват 40лв. На самата дата и на място ще са по 50 лв.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 16.02.2023 10:38:50 отговори + 1 0
Ако всичко е наред, ще стане доста приятно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 15.02.2023 12:21:44 отговори + 4 2
Екстра. Заформя се супер пънк джамбуре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".