Последни новини за концерта за 10-годишнината на "The Wrong Bar" с THE EXPLOITED

5 май 2023, 11:23 ч. 627 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Пънк рок фестът за 10 години The Wrong Bar е само след няколко дни – понеделник 8 май. Мястото е столичния колодрум – Arena Sofia в Борисова градина. Специален гост на празника ще бъдат абсолютните класици от втората пънк вълна от Острова, яростните музикално и социално THE EXPLOITED. Освен тях, ще забият и родните PIRANHA, FLY THE FLAG & VAN COCK.

Програмата за пънк рок маратона на 8 май:
18:00 – Врати
19:00 – Van Cock
19:50 – Fly The Flag
20:40 - Piranha
21:30 – The Exploited
22:45 – Очакван край

Билетите в деня на събитието, както и на място ще струват 50лв. Пасове по 40лв все още могат да бъдат закупени от магазини На Тъмно, както и от мрежата на www.bilet.bg.

Деца до 10 години (включително) възраст влизат без билет, но с придружител (родител или настойник), както и с попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от https://securitysks.com/

Абсолютно забранено е внасянето на оръжие, храни и напитки, всякакви остри и опасни предмети като ножове, боксове, карабинери, чадъри, винкели, палки, железа, преносимо лазерно оборудване, наркотични вещества и домашни животни. Неадекватни, мъртво пияни и надрусани лица няма да бъдат допускани до Arena Sofia, независимо че са със закупен предварително билет.

 

the exploited



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


айде 5.05.2023 12:37:15 отговори + 3 0
не остана! Punks Not Dead! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".