Wattie Buchan от EXPLOITED с видеообръщение към българските фенове

25 апр 2023, 11:56 ч. 495 / 9 0
пред./следв.

   Както знаете, на 8 май в София ще гостуват пък легендите THE EXPLOITED. Събитието е по повод 10-ия рожден ден на "Wrong Bar" и ще се състои на "Арена София" ("Колодрума"). Съпорт банди ще бъдат PIRANHA, FLY THE FLAG и VAN COCK.

   По-долу може да гледате специално видеообръжение от фронтмена на EXPLOITED Wattie Buchan, с което той кани българските фенове на шоуто.

   Билетите за събитието се разпространяват в мрежата на www.bilet.bg, магазини "На Тъмно", както и в самия "The Wrong Bar." До 7 май (включително) ще струват 40 лв. На самата дата и на място ще са по 50  лв.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".