Подгряващи партита преди концерта на O.CHILDREN в София

8 фев 2013, 20:49 ч. 311 / 4 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Две партита с ню уейв и пост пънк очакват феновете на алтернативната музика в София тази и другата събота.

   С помощта и инициативата на наши приятели, от "Rawk'n'Roll" сме подготвили две партита през двете съботни вечери, делящи ни от концерта на британците O.CHILDREN и VOYVODA на 19 февруари в клуб "Mixtape 5".

   Тази събота, 9 февруари, в новия клуб "Neu! Berlin" (на ъгъла на улиците "Султан тепе" и "Черковна", зад "Сердика Център София") водещият от радио "Z-Rock" Краси Москов ще представи своите виждания относно възраждането на ню уейв и пост-пънк музиката. Ще подгреем подобаващо и по повод на идните концерти на O.CHILDREN и CHINAWOMAN (13.02, "Парти Център 4км", организиран от "DerCircle"), а двама от вас ще имат възможността да спечелят чрез томбола покани за концерта на O.CHILDREN и VOYVODA на 19 февруари.

   На 16 февруари, в уютния "The Egg Bar" (ул. "Лом" 1, до метростанция "Сердика" и бул. "Ал. Стамболийски") ще гледаме концертни записи и видеоклипове на O.CHILDREN и VOYVODA, а вечерта ще бъде допълнена от подбрани песни, пълни със синтетичен хлад и заредени с пост пънк и ню уейв естетика. И отново ще дадем покани за концерта на двама от вас.

   Билети на цена 22 лева можете да закупите от мрежата на "Eventim" [поръчай онлайн] ("Orange", "Germanos", "Multirama", "Office 1", "Technomarket", "Piccadilly", "OMV", както и в централния им офис на ул. "Граф Игнатиев" 22, ет. 2, ап. 3), като в деня на концерта ще струват 26 лева.
O. CHILDREN poster

още за:

O.childrenRawk'n'roll


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".