VOYVODA се присъединяват към концерта на O.CHILDREN в София

3 яну 2013, 17:44 ч. 257 / 4 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   VOYVODA се отзоваха на поканата на "Rawk'n'Roll" и ще открият концерта на британците O.CHILDREN на 19 февруари в клуб "Mixtape 5". Барабанистът на софийската пост-пънк/дарк уейв/ембиънт група Серж ще пристигне от Холандия специално за шоуто, като това ще бъде и техният първи концерт за 2013, след страхотното им представяне на общия концерт-трибют "Улица Нов Живот" тази есен. В момента VOYVODA записват третия си албум "Арамия/Aramia" и ще излязат от студиото специално за концерта. Така на 19 февруари ще видим и чуем две от най-силните млади пост пънк/ню уейв групи на София и Лондон заедно!

   Билети на цена 22 лева можете да закупите от мрежата на "Eventim" ("Orange", "Germanos", "Multirama", "Office 1", "Technomarket", "Piccadilly", "OMV", както и в централния им офис на ул. "Граф Игнатиев" 22, ет. 2, ап. 3), като в деня на концерта ще струват 26 лева.
Voyvoda

още за:

O.childrenRawk'n'roll


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


AVA 4.01.2013 09:16:12 отговори + 0 0
Леле, колко ще е як тоя концерт!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ебатимаалата 3.01.2013 21:09:58 отговори + 0 0
Какво щастие за тях, да се полюбуват отблизо на тези ОГРОМНИ НЕГЪРСКИ ДЖУКИ! Хипертрофия в случая ми се чини твърде мека дума... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".