Популярни музиканти определят звученето в "Строежа" на 31 май

26 май 2010, 12:32 ч. 228 / 6 1
пред./следв.
На 31 май, идния понеделник, продължава новата стратегия членове на добре известни български групи, както и отделни изпълнители, да определят музиката в "Строежа", моделирайки вечерта изцяло според своите виждания. Идеята за подобен перформънс идва от самия клуб, но тематичната насоченост и начинът на случване зависи абсолютно от конкретните участници. Този път гости са цели пет души - Нуфри, Рут, Soulization, Деси и Чаво. Стиловете ще варират от фънк и соул, през джаз и рок, до дръм енд бейс на живо. А новото по тип събитие става възможно със съдействието на "Grolsch" - холандската бира, която подкрепя независимото изкуство във всичките му форми.

   Първото подобно парти, проведено преди две седмици, бе поверено на двама членове на BABYFACE CLAN - Иво Стоядинов и Насо Русков, които предложиха своите смели виждания за алтърнатив и електро. По време на предстоящата вечер на 31-ви концепцията се доразвива, като освен в ди джей сетове, отделните музиканти ще се впуснат в сешъни на живо - комбинирани в разностилни и непривични колаборации помежду им.

   Нуфри, познат от PANICAN WHYASKER, BASTARDOLOMEY, PYROMANIA и още серия култови за родната сцена банди, ще заложи по време на своя сет на рок и рокабили. Към края на вечерта същият ще се включи на живо в дръм енд бейс и джънгъл импровизации в компанията на Chavo ("Cotton Records") и Soulization, зад който псевдоним се крие барабанистът на ПИРОМАНИЯ - Васил Вутев. Именно Васето, освен в привичната си роля на ударни, ще бъде видян и зад пулта, където наблягайки на ню джаз, соул и фънк, ще представи съвместния си проект с Рут. Вокалистката е сред най-новите и нашумели изпълнители, като доказва своята класа с всяко следващо предизвикателство. Dessy от PHUTURE SHOCK, освен като член на една от малкото, но особено впечатляващи български лаундж формации, отдавна е позната и утвърдена в ди джейските среди. Нейният сет ще изобилства именно от фънк, лаундж и чил аут предложения. Тайна остават сешъните, които биха могли да хрумнат на петимата на място по време на вечерта.

   Музикалното събитие ще стартира от 21:00 ч. на 31 май и ще продължи до късно през ноща. Билети вече се разпространяват предварително в мрежата на "Тикетстрийм" (поръчай онлайн). Цената им е 7 лв., като броят е ограничен.

още за:

Строежа


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.05.2010 13:22:18 отговори + 0 0
блях, руско насков и муфри ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".