Новият брой на списание "Rolling Stone" е вече на пазара

26 май 2010, 11:42 ч. 171 / 2 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Уолтър Кърн, автор на няколко романа, сред които и Високо в небето, се среща с Робърт Дауни Джуниър, за да напише материала от корицата на новия брой на "Rolling Stone", който е на пазара от 25 май 2010 г. Дауни – новият Дауни, с чистата пикня, който е нов от толкова години, че вече стана обикновеният Дауни, говори абстрактно за нещата от живота си в момента, за просветлението и пълното освобождаване. Той се обявява твърдо против легализирането на наркотиците, включително марихуаната, и разкрива подробности от затворническия живот: "Когато вратите се затворят, си на най-безопасното място в света. Няма нищо друго, освен свиреп надзирател, което може да ти навреди, ако си с правилния съкилийник. Ти си на най-безопасното място в света."

   Ексклузивно за България "Rolling Stone" представя Slash в едно откровено интервю за първия му самостоятелен албум, в който работи с цяла палитра именити музиканти, включително Dave Grohl, Kid Rock, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Lemmy Kilmister и Fergie от Black Eyed Peas, която отдавна иска да участва в рок проект. Slash ни разказва и за годините в GUNS N' ROSES и семейния живот, защо двамата му малки сина, на 5 и на 7 г., не искат баща им да ги учи да свирят на китара, както и за толерантността си към гей браковете.

   Внезапният упадък на оказалата се изсмукана от измами американска империя може да бъде прочетен като "Кой кой е" на миналите през Голдман Сакс – пише Мат Таиби. Авторът проследява участието на банката в пет поредни инвестиционни балона, всеки от които е довел до съответния икономически срив – от Голямата депресия, през технологичния бум в края на 90-те, до "вечно растящите" цени на имотите, заради които глобалната икономика е в състояние на тотален колапс, от който още не се е възстановила. Но това не е само история, а и предупреждение: според Таиби от Голдман вече са подготвили следващия капан за наивни инвеститори, а именно – зелените технологии – един балон, който може да се окаже с по-зловещи последствия от всички досега.

   Даваме ти 40 причини да се кефиш на музиката! Независимо дали си падаш по олдскуула, психеделичните изцепки или модерните джаджи, музиката се развива все по-бързо и се надъхва все повече и повече. Бъдещето е тук и е суперяко.

   И още:    Bob Dylan
   D2
   Boy George


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.05.2010 22:41:20 отговори + 0 0
то не си заслужава ебаси смесиците,нито само музика нито само светски живот ли квото е..д2..и други фейлщини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2010 18:11:02 отговори + 0 0
що не си го купиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spoonman 26.05.2010 12:48:46 отговори + 0 0
Някой ако може да сканира после нещата за Слаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".