Последна информация за утрешния концерт на MONO и HELEN MONEY в София

17 апр 2015, 17:17 ч. 676 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Rawk'n'Roll: the-pass-me-that-bottle-webzine, организаторите на концерта на MONO и Helen Money, споделят важна информация относно утрешния лайв.

На първо място артистите молят да не се използват фотоапарати в и около клуб Mixtape 5 и апелират това изискване да бъде спазено, с цел техния комфорт. Самият клуб ще отвори врати в 20:00, като първа на сцената в 20:45 ще излезе Helen Money, а в 21:45 ще бъде последвана от MONO.

Билети все още могат да се купят от мрежата на Eventim на цена 25 лева. Утре и на на входа на Mixtape 5 ще се продават за 30 лева. Музикантите са обещали, че пристигат с достатъчно количество разнообразен мърчандайз, който ще бъде разоложен в самата зала. От групата са подготвили и красив постер, който виждате по-долу, специално за европейското си турне.

От Rawk'n'Roll смятаме, че е излишно да се подчертава, че в Mixtape 5 е забранено пушенето, както и употребата на алкохол, внесен отвън. Също така не се позволява влизането на лица под 18 години, дошли без придружител.

Напомняме, че музиката на Mono е много интимна и лирична и може да бъде възприета добре само и единствено в тиха и спокойна обастановка Ето и каква е молбата по този повод на техния агент: „Generally the performance of Mono fits very well in a peaceful environment. It will be very appreciated if this will be taken into consideration by the organization and staff of the venue, as well backstage and also in the performance room. By this we mostly mean disruptive noise.“ Молим горното наистина да бъде взето предвид и в никакъв случай не бихме толерирали неспазването на това изискване.

Ще се видим утре в 20:00 и ви обещаваме, че това ще бъде един различен концерт с атмосферична и вглъбяваща музика.

 

mono_poster



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Седящ 18.04.2015 09:10:24 отговори + 1 1
„Generally the performance of Mono fits very well in a peaceful environment. It will be very appreciated if this will be taken into consideration by the organization and staff of the venue, as well backstage and also in the performance room. By this we mostly mean disruptive noise.“

Това е молба към организаторите, не към нас - при това положение, защо събитието е в бар?!
Жалкари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".