Последна информация за концерта на SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH в София

10 сеп 2021, 15:05 ч. 721 / 12 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Остават 24 часа до началото на концерта на Австрийската култова дет метъл банда Schirenc Plays Pungent Stench в София на 11 септември 2021 г.!

Бандата идва за шоу от над час със специален сет, който ще представи дебютния албум For God Your Soul... For Me Your Flesh (Nuclear Blast, 1990) в неговата ця-лост! Какво са 31 години за една непреходна дет метъл класика? Достатъчно вре-ме, за да сме си научили урока и да пеем химните от него заедно с бандата, хим-ни като „Just Let Me Rot“, „Bonesawer“, „Blood, Pus and Gastric Juice“, „Suspended Animation“ и, разбира се, едноименната „For God Your Soul…“

Вечерта ще протече в следния ред и график:
19:00 отваряне на врати
19:30 - 20:15 ПроказА
20:30 - 21:15 Past Redemtion
21:45 - Pungent Stench

Важно е да съобщим, че концертът ще се проведе при спазване на новите разпоредби с 50% капацитет и предварителното закупуване на билет е желателно. Билети Ранно Пиле на цена 25 лв. са изчерпани, а стандартни на цена от 30 лв. може да намерите онлайн тук: https://bit.ly/PungentStenchSofia и на каса в магазини На Тъмно. В деня на концерта и на врата билети съшо ще има до изчерпване на капацитета на мястото. С Концертът на петте банди ще е на сцена на открито на „Метъл Фабрика“.

Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


PointedPage 10.09.2021 18:07:29 отговори + 1 0
Абе тия "Получихме следното съобщение", въобще ли не минават корекция преди изпращане?
PastReme(p)tion, Петте групи - кои 5 групи точно?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".