PUNGENT STENCH кацнаха в София, вижте снимка

11 сеп 2021, 16:16 ч. 1180 / 9 3
пред./следв.

   Въпреки различните ограничения заради пандемията в Европа и у нас, SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH кацнаха на летище "София" и вече са на мястото за довечершния си концерт - клуб "Метъл Фабрика". Така че - събитието ще се случи. Ето и снимка от пристигането на триото у нас:

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Добре 11.09.2021 17:01:22 отговори + 21 5
Уважаеми г-н боц-боц. Гледаме да не се бодем и се пазим. Благодаря Ви за загрижеността! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

боц-боц 11.09.2021 16:31:56 отговори + 12 26
Хубаво, че ще се случи концерта, но се пазете, хора. Задължително с маска, аз ще бъда с 2 и тест преди събитието. Знаете, че не е безопасно навън. Не го казвам само аз, а и хората, които са загрижени за нас и всеки ден предупреждават от телевизията. Пазете се! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джими 11.09.2021 18:00:15 + 13 1
Добре г-н министър на здравеопазването! За теб и два теста ще отида. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".