Последни новини около FYELD

13 апр 2009, 16:15 ч. 702 / 11 4
пред./следв.
След фестивала в Пазарджик в събота, 11 април (включващ още THE REVENGE PROJECT, ODD CREW и DEMORAGE), FYELD продължават със следващите си концерти, които са в Русе (заедно с OVERDAWN и LAST REMAINS) и Хасково (с ANGERPOINT), съответно на 18 април и 19 април, както и 9 май в Пловдив (с AS SOON AS POSSIBLE), и 24 май в Стара Загора. В MySpace-профила на бандата може да се види живо изпълнение на песента "U're Making Me Hard" от същия фест, предоставено от dehumanizeD, както и снимки оттам, и от концерта миналата седмица в клуб "Тукан", София, със PSYCHO MIGHT GO.
   Междувременно FYELD пуснаха и нови модели фланелки, изобразяващи сингъла "Beefinger" (виждате ги по-долу), който излезе в края на миналата година заедно с коледния брой на сп. "Про-Рок".

още за:

Fyeld


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Agressiva 14.04.2009 13:00:48 отговори + 0 0
S-O-D, снимките са качени в моята галерия и папките са достъпни само за хора от листата ми. Тагнати са няколко отделни снимки, същото важи и за тези от Тукан.
Мисля, че знаеш какво значи в превод TAGGED PHOTOS, нали? Групата няма нищо общо с това.

И ако все пак желаеш да ги разгледаш, виж последният блог на Fyeld.

Peace!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dido 13.04.2009 19:51:50 отговори + 0 0
Ди ги *** много лошо всички, заради които няма място във Варна за провеждане на концерти на Fyeld и други екстремни банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 13.04.2009 16:50:53 отговори + 0 0
Хм, въпросните снимки от феста в Пазарджик и "Тукан" не са в отделни папки с имена, а са в папка "Tagged Photos". Извинявам се, но лично аз намирам това за некадърно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 13.04.2009 16:23:59 отговори + 0 0
2001г. бяха интересни, вече не са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".