Повдигат обвинение на жена за смъртни заплахи към фронтмена на SOUNDGARDEN Chris Cornell

10 фев 2014, 23:16 ч. 287 / 3 3
пред./следв.
Според сиатълската новинарска станция "KIRO 7", на местна жена са повдигнати обвинения за смъртни заплахи към фронтмена на SOUNDGARDEN Chris Cornell. Заплахите са отправени в "Twitter" като повече от 100 съобщения от девет различни акаунта. Някои съобщения са придружени и със закани за изнасилване на 13-годишната дъщеря на Cornel. Това не е първи подобен случай - през 2006 и 2007 г. семейството му също е получавало смъртни заплахи.

soundgarden

още за:

Chris Cornell


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Uncle Vester 11.02.2014 09:02:44 отговори + 0 0
KIRO 7 конкуренцията на PESHO 5 ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 11.02.2014 08:51:43 отговори + 0 0
Ване, кога свари да одрискаш по цели сайт? Гледай по-ведро на живота. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 10.02.2014 23:31:46 отговори + 0 0
Аз предлагам вместо да го убиват по добре ще е да го изнасилят при това брутално както той изнасили Soundgarden с това безумно комерсиялно звучене в новия албум.Ако материяла беше издаден под името Audioslave вичко щеше да е ТОЧНО.Но този нов съвременнен и лайнян звук не е за Soundgarden,няма ги тежките сурови рифове,няма го онава специфично Сабатско звучене.Абе с 2 думи това не са Soundgarden. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".