Повече информация за гостуването на Joe Lynn Turner в Монтана

7 юни 2016, 10:47 ч. 2908 / 5 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение, което предаваме с минимална редакция на датите, тъй като в оригинала вместо юни е посочен месец юли:

Световноизвестният вокалист на Deep Purple и Rainbow се връща в България за трети път след участието му на финала на Х Фактор с победителя Славин Славчев. Този път Джо Лин Търнър пристига, за да подкрепи една благотворителна кауза в Монтана и да участва във фестивал в Троян.

Благотворителният концерт "Art is...", който ще се проведе в Монтана на 17 юни 2016, е в подкрепа на каузата за борба с трафика на деца и жени по целия свят. Търнър е особено ангажиран с кампанията и смята, че е време подобни престъпления да спрат да се случват в цивилизования свят, тъй всеки един от нас има права.

Певецът се надява да привлече вниманието на обществеността към тази кауза с надеждата, че все повече млади хора ще научат как да се предпазят от подобни престъпни опити за злоупотреба с правата им. Мотото на концерта в Монтана е "Децата на Монтана заедно на сцената с Джо Лин Търнър", а организатори на мероприятието са Националната комисия за борба с трафика на хора и Нелян Николова. На сцената певецът ще се качи с българската банда Еридан.

Шоуто е с вход свободен и започва в 18:00 на 17 юни 2016, на централния площад на Монтана.

Веднага на следващия ден - 18 юни 2016, Търнър пристига в Троян за фестивалът "Rock Academy". Рок академията започва още на 17 юни с концерти и майсторски класове по китара и барабани. След конкурса за авторска песен на млади групи на сцената ще се качи Джо Лин Търнър, отново подкрепен от музикантите от Еридан.

Легендарният певец винаги е ценял времето, прекарано в България. "Аз дори не мога да ви кажа колко пъти съм бил тук. Хората са невероятни, те обичат рокендрол, те са страстни, имат забележителни души. Истински съм благодарен на българите и на възможността да пея тук" - споделя Джо Лин Търнър и обмисля възможностите за съвместни проекти с български артисти.

 

Joe Lynn Turner live



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-мустак 9.06.2016 21:19:01 отговори + 2 0
евалата за Троян но ми кажи Монтанчани кога ще се събудат от дълбокият си зимен сън ,които вече 20 години сладко спят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 8.06.2016 10:10:49 отговори + 2 1
И Троян се посъбудиха. На следващия ден - 18.06 от 20:30 е JLT. А, и на 30.06 на арката на "Беклемето" почва July Morning с участтието на Черно Фередже (Фънки) и Ахат (Звезди). та чак до сутринта (изгрева). А на Камен бр тази година са Jeremy? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Валарпетко 8.06.2016 08:56:10 отговори + 2 0
Факта , че все още не съм отвлечен от трафиканти се дължи изцяло на превантивните мерки взети от такъви "мероприятия в подкрепа на Националната комисия за борба с трафика на хора и Нелян Николова". Иначе Джо си е Джо... по един или друг начин боговете на рока ще бъдат задоволени, по един или друг начин лицето ще бъде добавено към останалите лица в рок залата на Монтана! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

монтанчанин 7.06.2016 16:47:49 отговори + 3 3
мустака след като отрови водАТА сега се прай и на рокаджия ....
немам думи просто
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кутловица 7.06.2016 23:58:40 + 0 1
Мустака тоа път май нема общо - просто...не пречи?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монтанезиум 7.06.2016 15:17:18 отговори + 4 5
Тоя па "фестивал" в Монтана сека година едно и също едни и същи муцуни свират под различна форма. Никаква идея, никакво развитие. Некви пари се дават на некви музиканти да отчитат дейност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кутловица 7.06.2016 23:57:22 + 1 3
Епа един и същи организатор, едни и същи "мокри" сънища... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Occulta 7.06.2016 13:30:00 отговори + 6 3
Няма спор, голям ******* е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 7.06.2016 13:38:57 + 2 5
Тихо, *****.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елена Кучкова 7.06.2016 11:41:38 отговори + 6 3
Жо, си е направо българин вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".