Повече информация за турнето на Al Di Meola в България

16 сеп 2009, 11:12 ч. 243 / 6 5
пред./следв.
След като вчера първи ви съобщихме, че на официалния сайт на Al Di Meola присъстват дати за шест концерта в България през ноември, днес национални ежедневници и други масмедии излизат с публикации по темата. Акцентът в тях е концертът в Габрово, с който ще приключи турнето на китариста. При миналогодишното си посещение в страната ни, когато свири в Пловдив и Русе, Di Meola е посетил за кратко Габрово и е останал очарован от природата там. По негово настояване обиколката му ще приключи в планинския град, след което той ще остане на почивка в града. Лично ние бихме го посъветвали да се отбие и до съседна Трявна ;-)
   От изявление на кмета на Габрово става ясно, че организаторите на предстоящите концерти са отново "Dingo Music", както и че шоуто в града ще е като цяло подготвено от общината и осъществено със средства от спонсори. Музикантът е изявил предпочитания към по-малка сцена и концертът ще бъде в Дома на културата. По негово искане ще му акомпанират и един или двама местни музиканти. Обявената дата за Габрово е 10 ноември, но е вероятно концертът във Варна да отпадне и тя да бъде изместена.

още за:

Al Di MeolaGabrovo


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


T.A. 16.09.2009 14:06:09 отговори + 0 0
Ами като не става във Варна,да го направят в Каварна ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

к.т. 16.09.2009 12:23:10 отговори + 0 0
пс: проблема във варна е следния:, след като цло лято ръководството на венюто беше в отпуск и се наложи да чакаме до септември за да се потвърди е оказа, че немогат да го дадат, защото шефа бил уволнен... и нямало кой да подпише договора а и не с знаело кога ще може. ...подобно, но не същото е и положението в пловдив. пак някакви уволнения последици от изминалите парламентарни избори. така, че само софия, бургас и габрово.

к.т.
динго
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

к.т. 16.09.2009 12:15:44 отговори + 0 0
здравейте, ще има само три концерта.
варна, пловдив и русе отпадат, поради различни причини. концертите ще се обявят официлно другата седмица.
пс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2009 11:56:53 отговори + 0 0
може би щото ще е свършил сезона :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.09.2009 11:54:37 отговори + 0 0
"Но е вероятно концертът във Варна да отпадне.." ? Защо? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".