Повече подробности за концертите на Al Di Meola в България

14 ное 2008, 13:39 ч. 151 / 2 0
пред./следв.
Промоутърската агенция "Dingo Music" разпространи следната информация:

   Световното турне "New World Sinfonia" на китарния виртуоз Al Di Meola ще завърши с два концерта в България. Първият ще се проведе на 22 ноември в Концертна зала Пловдив, а вторият – на 23-и в Доходно здание Русе.
   На сцената с Al Di Meola ще излязат още трима големи музиканти: Пео Алфонси – китара, Гумби Ортиз – перкусии и Фаусто Бекалоси – акордеон. Квартетът ще представи един изцяло акустичен проект, който представлява шеметна комбинация от фламенко, латино, уърлд и разбира се – джаз.
   Кариерата на Al Di Meola започва през далечната 1974 година в групата на пианиста Чък Къриа, а соловите му проекти датират от 1976 година до днес. Дискографията му наброява 43 албума, сред които и участието в мултиплатинения "Петък вечер в Сан Франциско". През бляскавия си артистичен път той работи с едни от най-добрите имена в джаза – Стенли Кларк, Карлос Сантана, Жан-Люк Понти, Джон Маклафлин, Пако Де Лусия и много други. Награждаван 4 пъти за най-добър джаз китарист, Ал Ди Меола не спира да изненадва.

   В други новини, билетите за шоутата са практически изчерпани. Възможно е да има останали отделни бройки при някои от дистрибуторите, но извън тях ценни хартийки вече не се намират.
   Организатор на концертите е "Dingo Music" със съдействието на марка "Стела Артоа", част от портфолиото на "Каменица" АД. Тези концерти се вписват напълно в логото на марката "Съвършенството има цена!"


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".