Yngwie Malmsteen завърши работата по новия си албум

22 фев 2016, 09:41 ч. 786 / 5 4
пред./следв.

   Шведският китарен герой Yngwie Malmsteen е приключил с работата по новия си студиен албум, който ще носи заглавието "World On Fire". По предварителен план дискът може да се очаква да се появи на пазара през април. Yngwie изнълнява всички вокали в творбата, както и бас, и клавишните партии. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

yngwie-malmsteen

още за:

Yngwie Malmsteen


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефан 23.02.2016 00:34:01 отговори + 2 0
Ингви се изхаби отдавна. А и по всичко изглежда, май вече почти никой не ще да свири с него. Жалко, до средата на 90-т е правеше шедьоври. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 22.02.2016 13:44:50 отговори + 4 2
.....Всеки има свое мнение за нещата от живота и има право да ги каже тук-там,а-като неписано правило-българина има своето си мнение ЗА ВСИЧКО И ЗА ВСИЧКИ!...
Както и да е-кой каквото и да казва за тоя и музиката му-и той самият,и това, което прави,са си малко шантави и различни,но пък ГЕНИАЛНИ!
А като се замисли човек- май всеки от познатите ни ГОЛЕМИ-във всичко-си е малко по-различен от нас останалите-някои ги наричат шантави,откачалки,смахнати,завеяни,занесени,ама това не им е пречело да са и да си останат просто ВЕЛИКИ И ГЕНИИ!.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 22.02.2016 11:43:30 отговори + 5 2
Квото и да прави от тук насетне, нищо не може да заличи гения му. Гледах го миналата година- няма такова удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 22.02.2016 10:11:35 отговори + 5 7
Щом го е завършил е редно да се избърше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".